Lionarons GGZ zoekt een

(Freelance) Psychiater Volwassenenzorg

Dienstverband

8-36

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

In verband met uitbreiding in Zuid-Limburg (locatie Heerlen) zijn wij op zoek naar een (freelance) psychiater.

Profiel

We zoeken een BIG-geregistreerde psychiater met ervaring in volwassenenproblematiek. Je bent een enthousiaste collega die samen met ons wil werken aan verdere professionalisering en het verhogen van de kwaliteit van de door ons geboden zorg.

Je taken bestaan uit het verrichten van intakes, diagnostiek, indicatiestelling, consultaties en farmacotherapie. Daarnaast neem je deel aan multidisciplinair overleg, kun je goed samenwerken en beschik je over goede contactuele vaardigheden.

Gevraagd

Wij zoeken een (freelance) psychiater voor een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een dynamische organisatie die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Bij Lionarons GGZ stuurt de psychiater samen met de teamleider zowel op inhoud als op ontwikkeling het team aan. Er heerst bij ons een collegiale sfeer met ruimte voor eigen inbreng en verdere professionele ontwikkeling.

Het geven van consultatie aan eerstelijns professionals zoals huisartsen of POH-GGZ behoort tot je taken.

Vanwege de veiligheid en bescherming van patiënten en medewerkers wordt bij indiensttreding om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd.

Wie zijn wij?

Lionarons Geestelijke Gezondheidszorg is een kleinschalige organisatie voor ambulante geestelijke gezondheidszorg die hulpverlening biedt aan mensen van alle leeftijden met psychische problemen. Er werken ruim 100 medewerkers bij Lionarons GGZ. We bieden zorg aan minderjarigen, volwassenen en ouderen. De behandeling vindt ambulant plaats. We maken werk van zorg op maat zonder strakke zorgprogramma’s, in mutlidisciplinaire teams die generalistisch werkzaam zijn. We proberen zoveel mogelijk de diagnostiek en behandeling binnen een team te verrichten, hetgeen voor zowel de cliënt als de behandelaar zijn voordeel heeft. Naast individuele behandelingen worden er ook veel groepsbehandelingen aangeboden aan cliënten. We onderhouden korte lijnen met verwijzers en samenwerkingspartners, mede doordat we veel consultaties doen.

Waar kom je te werken?

De zorgverlening vindt plaats vanuit de prettige (hoofd)locatie aan de Bekkerweg aan de rand van het centrum van Heerlen. Lionarons GGZ is een innovatieve, snel wendbare GGZ-instelling met korte lijnen. We zijn opgericht als familiebedrijf, waar medewerkers vaak al lang en met plezier werken. Binnen onze instelling is dit familiegevoel nog steeds duidelijk voelbaar.

Kenmerkend voor onze organisatie is dat we veel persoonlijke aandacht hebben voor onze medewerkers, waardoor iedereen elkaar kent en makkelijk samenwerkt. We werken in kleine teams van ongeveer 10 medewerkers.

De voordelen van werken bij Lionarons GGZ:

 • Binnen Lionarons GGZ heerst een collegiale sfeer. Neem daarvoor eens een kijkje op onze website Werken bij | Lionarons GGZ (lionarons-ggz.nl) en lees wat onze medewerkers hierover vertellen.
 • Onze medewerkers zijn loyaal naar elkaar en naar onze cliënten. We doen wat we zeggen.
 • Je wordt goed ingewerkt en in je werk begeleid.
 • Je krijgt een vast contract.
 • Mogelijkheden tot (incompany) trainingen, cursussen en opleidingen.
 • Er zijn ruime mogelijkheden om je te ontwikkelen in je vak.
 • Je hebt bij ons geen avond-, nacht- en weekenddiensten.
 • Je krijgt een eigen kamer en kunt je werkdagen flexibel indelen.
 • Er zijn gezamenlijke lunchmomenten.
 • Je kunt gebruik maken van de WKR-regeling.
 • Tweewekelijks kun je intekenen voor stoelmassages op onze locatie in Heerlen.
 • Er is ruimte voor informeel en gezellig contact met medewerkers.

Solliciteren

Ben je enthousiast gemaakt voor deze veelzijdige en uitdagende functie en voldoe je aan het profiel? Stuur je CV en motivatie dan per mail naar Anoek Jongen, a.kongen@lionarons-ggz.nl, medewerker P&O.

Uiteraad bestaat de mogelijkheid om een keer een dag(deel) mee te lopen met onze behandelaren.

Op sollicitaties bij Lionarons GGZ is de privacyverklaring van Lionarons GGZ van toepassing. Deze privacyverklaring is te vinden op de website van Lionarons GGZ of schriftelijk in te zien bij de functionaris voor gegevensbescherming van Lionarons GGZ.