Vincent van Gogh, voor geestelijke gezondheidszorg zoekt een

Functioneel Applicatiebeheerder ECD CARE4 | 24-32 uur | Nijmegen

Dienstverband

24 - 32 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Jeugdzorg

Sluit je aan bij het VIGO-team als gespecialiseerde Applicatiebeheerder met een focus op CARE4 in Nijmegen! Je speelt een cruciale rol in het ondersteunen van effectieve en betaalbare zorg door jouw expertise in te zetten op het gebied van CARE4. In deze rol als Functioneel Applicatiebeheerder ligt je primaire focus op het beheren en optimaliseren van de CARE4 applicatie, terwijl je ook je ervaring in kunt zetten bij andere systemen zoals Pluriform, OWS (ORTEC) en AFAS. Je zult leidend zijn in het initiëren van digitale vernieuwingen met een bijzondere nadruk op CARE4, samenwerken met collega's over verschillende afdelingen heen, en bijdragen aan de sociale missie van VIGO. Ontwikkel je expertise in een dynamische omgeving en geniet van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Jouw bijdrage is essentieel voor het toegankelijk en betaalbaar houden van zorg!

Applicatiebeheerder (Focus op het ECD CARE4)

24-32 uur

Nijmegen

Je werkgebied omvat Nijmegen en omliggende regio's zoals Zetten, Deurne, en Venray, met flexibele thuiswerkopties.

Over VIGO:

VIGO staat voor effectieve en betaalbare zorg, behandeling en begeleiding voor jongeren, volwassenen en ouderen in de domeinen jeugdzorg, forensische zorg en geestelijke gezondheidszorg. Samen met onze dochterorganisaties Pactum, Rooyse Wissel, Vincent van Gogh en Centiv, en in samenwerking met externe partners, streven we ernaar om mensen te helpen beter om te gaan met hun kwetsbaarheid. Onze focus ligt op vroegtijdige interventie om te voorkomen dat mensen zwaardere zorg nodig hebben. Door innovatie en samenwerking vervullen we onze maatschappelijke missie en bouwen we aan betaalbare en toegankelijke zorg.

Jouw Rol:

In de rol van Functioneel Applicatiebeheerder ben jij verantwoordelijk voor het optimaliseren van onze applicaties, waaronder Pluriform, CARE4, OWS (ORTEC) en AFAS. In jouw rol ligt de focus op CARE4. Je speelt een leidende rol bij nieuwe digitale initiatieven, streeft naar procesoptimalisatie en deelt je kennis graag. Onze organisatie is dynamisch en volop in ontwikkeling, wat betekent dat je regelmatig betrokken bent bij verschillende projecten. Samenwerking en kennisdeling binnen het ICT team en met andere afdelingen zijn hierbij sleutelaspecten van je functie.

Jouw Team:

Je wordt onderdeel van een zelforganiserend team van functioneel beheerders binnen de ICT afdeling van VIGO, waarbij jouw expertise met CARE4 van grote waarde zal zijn. Het team is verdeeld tussen client-gerelateerde en niet-client-gerelateerde applicaties. Je werkt nauw samen met je eigen team, maar ook met andere afdelingen binnen het VIGO Servicenetwerk, waaronder de medewerkers van HR, Businessontwikkeling, innovatie en de financiële administratie.

Vereisten

Jouw taken en verantwoordelijkheden als Applicatiebeheerder bij VIGO

We zoeken iemand die proactief, kundig in CARE4, en gedreven is om bij te dragen aan onze missie. Ervaring met andere genoemde applicaties is een pre. Je verzamelt wensen uit het werkveld, vertaalt ze naar passende oplossingen binnen ons applicatielandschap, beoordeelt hun haalbaarheid en adviseert de organisatie over de beste aanpak en oplossingsrichting. Als dit resulteert in nieuwe digitale applicaties, zorg jij ervoor dat gebruikers, projectleiders, analisten, testers en ontwikkelaars de implementatie ervan kunnen uitvoeren. Naast je functie als Functioneel Applicatiebeheerder ben je betrokken bij strategische initiatieven om onze organisatie toekomstbestendig te maken.

Wat Bieden We Jou?

Naast goede koffie, een informele werksfeer en gezellige collega's, bieden we een functie waarin je van groot belang kunt zijn en het verschil kunt maken. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen in een inspirerende werkomgeving. We bieden een marktconforme beloning volgens de CAO GGZ (FWG 50: €3218 - €4263) en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zijn er momenteel gesprekken in vergevorderd stadium over salarisverhoging (vraag hiernaar in je sollicitatiegesprek). 

Solliciteer nu en draag bij aan onze missie om zorg effectiever en betaalbaarder te maken!

Meer informatie of reageren?