PavoZorg zoekt een

Gastvrouw\Gastheer

Dienstverband

12-20 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 2

Standplaats

Tegelen

Werkvelden

Ouderenzorg

Gastvrouw\Gastheer

Hartverwarmend thuisvoelen bij PavoZorg

Ieder mens heeft een eigen levensverhaal en sociaal leven. Rondom deze wensen regelen wij professionele zorg. Bij PavoZorg denken we in mogelijkheden, bewegen we mee met de beleving van onze bewoners en omarmen we de ouderdom in al zijn facetten.

In onze knusse kleinschalige woongemeenschap is er volop ruimte voor persoonlijke aandacht en (groeps)activiteiten. PavoZorg ondersteunt het behouden van zelfredzaamheid, biedt perspectief en geeft de levensavond extra glans. Bij ons voelen de bewoners zich geborgen.

Jij zorgt voor een hartverwarmend thuis voor onze bewoners en draagt zorg voor een fijne sfeer waarbij iedereen zich op zijn of haar gemak en thuis voelt.
Jij zorgt ervoor dat onze bewoners en hun bezoekers niets tekort komen. Zo ondersteun je in de wensen en behoeften van de bewoners en helpt hen bij de verzorging van het eten en drinken.

Daarnaast heb je ook een signaalfunctie naar de collega’s van de zorg. Omdat je onze bewoners goed kent, zie je als geen ander wanneer een bewoner wat extra aandacht en/of ondersteuning nodig heeft. Maar je weet ook dat je ze niet teveel uit handen moet nemen en dat de één voor bepaalde dingen meer tijd nodig heeft dan de ander. De bewoner voert bij ons altijd de regie!

Omdat de zorg voor onze bewoners 7 dagen per week doorgaat, werk je in verschillende diensten doordeweeks en in het weekend.

Wie ben jij?
- Je hebt affiniteit met onze doelgroep;
- Je bent flexibel inzetbaar (ook in het weekend en tijdens feestdagen);
- Je hebt een vrolijke en vriendelijke uitstraling.

Dit bieden wij:
- Een dienstverband tussen 16-24 uur;
- Een arbeidsovereenkomst onder de cao VVT in FWG 15 of FWG 20 (afhankelijk van jouw ervaring);
- Een digitale leeromging waar je naast functiegerichte cursussen en trainingen bijvoorbeeld ook een cursus Italiaans kan volgen.
- Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een regeling voor het aanschaffen van een fiets, laptop, tablet of telefoon;