Koraal zoekt een

Groepsassistent helpende Gehandicaptenzorg - Maasveld Maastricht

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Waarom werk jij nog niet bij Maasveld?!

Lijkt een baan als helpende binnen de gehandicaptenzorg jou interessant? Ben jij die groepsassistent die ook zo kan genieten van de kleine dingen die het hem doen? En wil jij werken op een locatie waar je zowel zorgt als begeleidt? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Over de functie


Mensen met een matige of ernstig meervoudige beperking hebben vaak moeite om zelfstandig te werken of te wonen. Zij hebben de mensen uit hun omgeving hard nodig om de opgedane ervaringen te ordenen en zich veilig te voelen. Wij geven onze bewoners de ruimte om in een vertrouwde omgeving zichzelf te zijn.

Als groepsassistent bied je de bewoners van Maasveld activiteiten aan in een huiselijke sfeer en je bent er voor de lichte algemene dagelijkse zorg. Hierbij kun je denken aan huishoudelijke werkzaamheden, lichamelijke zorg en ondersteuning in de dagelijkse activiteiten.

Je hebt een goed inlevingsvermogen, je signaleert en kijkt/handelt naar wat voor de cliënt werkt. Maasveld kent verschillende woningen met ontwikkelgerichte groepen waar jongvolwassenen tot en met bejaarde bewoners wonen. Daardoor heerst er een warme en dynamische sfeer en kun je werken bij en voor de doelgroep die het beste bij je past.

Werkzaamheden die in deze functie o.a. worden verricht:
 • Was en linnengoed verzorgen
 • Boodschappen doen
 • Schoonmaak
 • Nabijheid en aandacht aan onze bewoners bieden
 • Sfeer verhogende activiteiten bieden, denk aan begeleiding bij het wandelen, spelletjes, andere dagbesteding
 • Maar ook het verzorgen van bijvoorbeeld Daily Fresh bestellingen

Wie zijn je collega's


Wij zijn een enthousiast, gedreven en gezellig team met passie voor onze bewoners. Collegialiteit, humor en een goede sfeer staan daarom hoog in het vaandel. Er is volop ruimte om je zelf te ontwikkelen.

"Een lach maakt mijn dag al helemaal goed. De dankbaarheid die onze bewoners geven is zo mooi. Daar doe je het voor. We kijken niet naar die beperkingen. Wij werken in hun woning, daar zijn we ons van bewust. Wij zorgen, verzorgen en regelen als team alles voor de bewoners. Naast de dagelijkse zorg, de medische zorg is er ook ruimte voor de dag invulling. We wandelen, fietsen, luisteren muziek, kleine activiteiten waarbij we altijd zoeken naar verbinding en nieuwe mogelijkheden. De mix tussen MVB en EMB cliënten maakt dat er een mooie dynamiek is in de begeleiding richting de bewoners. "


Over Maasveld


De Koraal-locatie Maasveld in Maastricht is, naast St. Anna en Op de Bies, een van de drie locaties voor verstandelijk gehandicapten zorg (VG) van Koraal in Limburg. Meer over Maasveld vind je op onze website: https://www.koraal.nl/over-koraal/locaties/maasveld


Waarom is het leuk om bij ons te werken?


Simpel! Omdat iedere dag weer nieuwe uitdagingen en kansen brengt om op positieve wijze verder te ontwikkelen. Wij bieden een uitdagende functie binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is. Bekijk via deze link https://www.youtube.com/watch?v=IkWltFbI1HU hoe het is om bij ons te werken in de gehandicaptenzorg!
 • Salaris: conform CAO Gehandicaptenzorg: Inschaling van de functies vindt plaats aan de hand van opleiding/opleidingsniveau en werkervaring. FWG 25 is dit minimaal € 1.813 en maximaal € 2.659 bruto gebaseerd op een 36-urige werkweek, afhankelijk van je ervaring.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden, een collectieve zorgverzekering, eindejaarsuitkering en ORT-vergoeding.
 • Contract voor onbepaalde tijd: Je komt direct in dienst bij Koraal en krijgt een contract waarbij het aantal uren (min 16 - max 36) in overleg met jou wordt vastgelegd.
 • Een leuk team: een enthousiast team met een prettige werksfeer. Ze kunnen niet wachten om met jou samen te werken!
 • Inwerkprogramma: een buddyprogramma om je goed in te werken.
 • Kennis: persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk, dus er zijn volop scholingsmogelijkheden om je te blijven ontwikkelen. Er is ruimte voor eigen inbreng.
 • Kansen: De mogelijkheden zijn enorm. De verschillende problematieken maakt dat je veel bijleert en voldoende bagage in je rugzak kan stoppen voor je verdere carrière. Je leert over verschillende problematieken en hoe je hier mee om kan gaan.
 • Op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk & privé, vitaal & gezond en je loopbaan.
Wie zoeken wij?

Enthousiaste en betrokken collega's die een leuke uitdaging zoeken! Je bent zorgzaam en doortastend, kunt je goed inleven in de ander en bent geduldig. Je bent in staat om verder te kijken dan de beperking en ziet het individu. Je hebt oog voor detail en waardeert het kleine.

En verder...
 • Je bent in het bezit van een relevante zorgopleiding op minimaal niveau 2. Indien nodig, maken we op termijn afspraken omtrent passende bijscholing of verdere ontwikkeling.
Meer informatie

Wil jij graag meer informatie alvorens te solliciteren, wij staan er altijd voor open om een afspraak te plannen voor een kennismaking. Tijdens deze kennismaking vertellen wij je alles wat jij wilt weten over onze Koraal locatie Maasveld, het werken in de gehandicaptenzorg, de verschillende doelgroepen en jouw ontwikkelmogelijkheden bij Koraal. Ook is het mogelijk om een keer mee te lopen op de groep om een beter beeld te krijgen van de doelgroep.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Bruni Graus (teammanager) 06-51183594 of Monique van Eijsden (HR Adviseur) 06-30367111.

Voor het werken bij Maasveld is een verklaring omtrent gedrag (VOG) een vereiste.

Reageren

Herken jij je in dit profiel? Wil jij een carrière met je hart? Neem dan contact met ons op. Heb je niet alle papieren en wil je toch reageren? We ontvangen je reactie graag.