Koraal zoekt een

Groepsbegeleider Nachtdienst - Maasveld Maastricht

Dienstverband

15,8 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Voor Maasveld in Maastricht zoeken we een groepsbegeleider nachtdienst. Je maakt deel uit van het nachtdienstenteam. Samen met je collega's bied je 's nachts zorg aan alle bewoners bij Maasveld.

Ben je op zoek naar een gevarieerde baan, dan is deze functie zeker wat voor jou!Over de functie


Het team nachtzorg bestaat uit 24 medewerkers die 's nachts zorgdragen voor alle bewoners bij Maasveld (en zo nodig buitenwoningen). De aansturing van het team gebeurt 's nachts door het nachthoofd.

Als begeleider nachtdienst draag je tijdens de nacht de zorg voor de begeleiding en verzorging van onze bewoners. Je verricht daartoe werkzaamheden gericht op het psychische, somatische en sociaal welbevinden van de bewoners, conform de afspraken. Tevens verricht je voorkomende verpleegtechnische handelingen. Je biedt begeleiding aan bewoners met probleemgedrag, houdt toezicht in gedragswoningen en reageert adequaat op calamiteiten.

Het bedienen van het akoestisch systeem hoort erbij, evenals een mondelinge overdracht en rapportages maken.

Je kunt ingezet worden van maandag tot en met zondag van 21u45 - 06u45, van

22.00u - 07.00u en van 22u15 - 07u15.


Over Maasveld


De Koraal-locatie Maasveld in Maastricht is, naast St. Anna en Op de Bies, een van de drie locaties voor verstandelijk gehandicapten zorg (VG) van Koraal in Limburg. Meer over Maasveld vind je op onze website: https://www.koraal.nl/over-koraal/locaties/maasveld


Waarom werken bij Koraal Maasveld?


Simpel! Omdat iedere dag weer nieuwe uitdagingen en kansen brengt om op positieve wijze verder te ontwikkelen. Wij bieden een uitdagende functie binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is. Bekijk via deze link https://www.youtube.com/watch?v=IkWltFbI1HU hoe het is om bij ons te werken in de gehandicaptenzorg!

Daarnaast..

 • Salaris: conform CAO Gehandicaptenzorg: Inschaling van de functies vindt plaats aan de hand van opleiding/opleidingsniveau en werkervaring. FWG 40 is dit minimaal €2.236 en maximaal €3.154 bruto gebaseerd op een 36-urige werkweek, afhankelijk van je ervaring.
 • Salaris ORT:
22% voor onregelmatige dienst op uren vallende tussen 06.00 uur en 07.00 uur en tussen 20.00 uur en 22.00 uur op maandag tot en met vrijdag.

38% op uren vallende tussen 06.00 uur en 08.00 uur en tussen 12.00 uur en 22.00 uur op zaterdag.

44% op uren vallende tussen 00.00 uur en 06.00 uur en tussen 22.00 en 24.00 uur op maandag tot en met vrijdag.

49% op uren vallende tussen 00.00 uur en 06.00 uur en tussen 22.00 en 24.00 uur op zaterdag.

60% op uren vallende tussen 00.00 uur en 24.00 uur op zon- en feestdagen en op uren vallende tussen 18.00 uur en 24.00 uur op 24 en 31 december.

 • Salaris: conform CAO Gehandicaptenzorg: Inschaling van de functies vindt plaats aan de hand van opleiding/opleidingsniveau en werkervaring. FWG 40 is dit minimaal €2.236 en maximaal €3.154 bruto gebaseerd op een 36-urige werkweek, afhankelijk van je ervaring.
 • Arbeidsovereenkomst: een vast contract voor 15,75 uur per week voor 7 nachten per maand, (meer uren bespreekbaar)
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: o.a. een eindejaarsuitkering (8,33%), goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
 • Een leuk team: een enthousiast team met een prettige werksfeer. Ze kunnen niet wachten om met jou samen te werken!
 • Kennis: persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk, dus er zijn volop scholingsmogelijkheden om je te blijven ontwikkelen. Er is ruimte voor eigen inbreng.
 • Kansen: De mogelijkheden zijn enorm. De verschillende problematieken maakt dat je veel bijleert en voldoende bagage in je rugzak kan stoppen voor je verdere carrière. Je leert over verschillende problematieken en hoe je hier mee om kan gaan.
 • Koraal Vitaal: Op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.

Wat vragen wij van jou?


Enthousiaste en betrokken collega's die een leuke uitdaging zoeken! Je bent zorgzaam en doortastend, kunt je goed inleven in de ander en bent geduldig. Je bent in staat om verder te kijken dan de beperking en ziet het individu. Je hebt oog voor detail en waardeert het kleine.

En verder..

 • Verpleegkundige of MMZ opleiding volgens de kwalificatiestructuur niveau 4 of Verzorgende IG, Social Work of een andere verwante opleiding.
 • Je hebt ruime ervaring met de verschillende doelgroepen en weet adequaat te reageren.
 • Je hebt zelfreflectie en geeft constructieve feedback
 • Je bent stressbestendig, zorgvuldig en accuraat

Meer informatie


Wil jij graag meer informatie alvorens te solliciteren, wij staan er altijd voor open om een afspraak te plannen voor een kennismaking. Tijdens deze kennismaking vertellen wij je alles wat jij wilt weten deze functie. Ook is er de mogelijkheid om een keer mee te lopen om zelf te ervaren of de functie bij jou past.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marina Geurts, teamleider, via het telefoonnummer 06-12157100.


Reageren


Heb je belangstelling voor deze vacature? Dan kun je reageren via bijgaand sollicitatieformulier.