Land van Horne zoekt een

GZ-Psycholoog

Dienstverband

32 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg
Binnen Land van Horne kan iedereen elke dag zichzelf zijn, ook als iemand door omstandigheden op de hulp van anderen is aangewezen. Thuis waar medewerkers van Land van Horne ondersteuning bieden of, als dat niet meer kan, in één van onze woonzorgcentra. Daar zetten onze ruim 2.600 medewerkers en 1.000 enthousiaste vrijwilligers met hulp van alle mantelzorgers zich elke dag voor in.

Wat de functie inhoudt:
Als gezondheidszorgpsycholoog binnen Land van Horne speel je een essentiële rol in het bieden van psychologische zorg aan onze cliënten. Je werkt nauw samen met een multidisciplinair team op verschillende psychogeriatrische, somatiek en revalidatieafdelingen of kom je op consultbasis bij de cliënten thuis. Daarnaast is er de mogelijkheid om je expertise in te zetten op onze specialistische afdelingen waaronder de PG+ en Huntington.
Naast het leveren van zorg aan cliënten ben je ook verantwoordelijk voor het bieden van ondersteuning, scholing en intervisies aan zorgteams, met name bij het omgaan met probleemgedrag.

Wat wij zoeken:
We zijn op zoek naar een ervaren GZ-psycholoog met een passie voor de ouderenzorg. Je beschikt over een afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog en hebt relevante werkervaring binnen de ouderenzorg.
Doordat je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden, kan je goed aansluiting vinden bij de verschillende niveaus binnen de zorgteams, bij de cliënten en het systeem hieromheen.
Bovendien kan je goed samenwerken met de verschillende disciplines om de kwaliteit van leven zo optimaal mogelijk te laten zijn voor de cliënt.

Wat wij bieden:
Bij Land van Horne bieden we een uitdagende en dynamische werkomgeving en wordt het op prijs gesteld als je meedenkt over de toekomst en de uitdagingen waar de ouderenzorg mee te maken heeft/ krijgt.
Als GZ-psycholoog heb je invloed op het ontwikkelen van beleid op verschillende vlakken waardoor je een belangrijke bijdrage kunt leveren aan de kwaliteit van de zorg en de koers van de organisatie.
Je krijgt een hoge mate van autonomie.
De vakgroep psychologie is een betrokken club en bestaat momenteel uit 5 GZ-psychologen, 7 masterpsychologen, een diagnostisch medewerker, meerdere psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog en stagiaires.

We bieden een contract voor 32 uur per week, maar mocht je hier andere wensen in hebben dan kan hier altijd over gesproken worden.
Het salaris is conform CAO en ingeschaald in FWG65 (min. € 4.534,98 en max. € 6.583,78). Daarnaast is er de mogelijkheid om door te groeien tot senior GZ-psycholoog met salarisschaal 70.

Interesse?
Leuk! Reageer dan meteen op deze vacature!
Heb je nog vragen? Neem dan even contact op met Cleó Buvens, GZ-psycholoog, op 088-9878213 of per mail: ca.buvens@landvanhorne.nl

De gesprekken vinden plaats op donderdag 6 juni 2024.