MET ggz zoekt een

GZ-psycholoog, MET ggz

Dienstverband

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Geleen Roermond Heythuysen Weert Venlo Maastricht Hoensbroek

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Sociaal Werk
Ben jij een GZ-psycholoog die graag alle ruimte krijgt om jouw visie te delen en te bouwen aan samenwerkingen binnen en buiten MET ggz?

Als GZ-psycholoog bij MET ggz kun je ingezet worden binnen de basis ggz en specialistische ggz. Je hebt de keuze om te werken met verschillende doelgroepen denk aan kind & jeugd, volwassenen en ouderen. Vind jij het leuk om binnen verschillende zorgprogramma’s aan de slag te gaan?

Samen met jou kijken we waar jouw kracht en affiniteit ligt! En maken we een passend jasje voor jou.

MET elkaar
Met ggz kenmerkt zich door enthousiaste en deskundige teams. Teams die met elkaar als missie hebben om cliënten te helpen bij het herstellen van of draaglijk maken van hun psychische welzijn. Met als uitgangspunt de kortste weg naar herstel mogelijk te maken.

MET vakmanschap
Als regiebehandelaar heb je een prominente rol binnen MET behandeling. Van intake tot onderzoek, diagnose en behandeling: je krijgt de ruimte en vrijheid om naar eigen inzicht te handelen.
 • Je houdt intakegesprekken en stelt indicaties voor psychodiagnostisch onderzoek en/of behandeling. Je zult in je rol als regiebehandelaar ook een basispsycholoog of PIOG superviseren in de uitvoering van de intake;
 • Je zorgt voor en ondersteunt de uitvoering van het vastgestelde behandelplan, onder meer via individuele, systeemgerichte of groepsgerichte behandelonderdelen;
 • Je legt contact met en onderhoudt het netwerk en/of het systeem van jouw cliënt;
 • Je draagt inhoudelijk en organisatorisch bij aan de beleidsmatige ontwikkeling van je vakgebied;
 • Je deelt je vakkennis via consultaties, werkbegeleiding, supervisie en kennis- en vakgroepen.

MET eigenheid
Ben jij een junior GZ-psycholoog, dan krijg jij de mogelijkheid om je bij ons verder te ontwikkelen. Als senior GZ-psycholoog krijg je de ruimte om coaching te geven en MET ggz te helpen te innoveren.
 • Je hebt een academische opleiding Psychologie afgerond, aangevuld met een opleiding en BIG-registratie tot GZ-psycholoog.
 • Behalve over de inhoud van je vak denk je ook graag mee over hoe we ons als organisatie kunnen vernieuwen en verbeteren.

MET ggz is er voor jou
 • Ruime keuze aan opleidingsmogelijkheden om je persoonlijk te blijven ontwikkelen.
 • Budget in te zetten voor werk-privé balans.
 • Mogelijkheid om fiscaal voordelig een (elektrische) fiets, laptop of IPad aan te kopen.
 • Sporten tegen een gereduceerd tarief.
 • Onze arbeidsvoorwaarden en salarisschaal zijn conform CAO GGZ FWG 65.

Maak kennis met MET ggz
Bij MET ggz hebben we specialistische zorgprogramma’s en werken we generalistisch en flexibel. We bieden individuele- en groepsbehandelingen en stemmen ons behandelaanbod af op onze cliënt. Binnen en buiten MET ggz zoeken we de verbinding met elkaar, delen we expertise en staan we open voor elkaars visies. De GZ psychologen binnen MET ggz zijn ervaren en deskundig met oog voor elkaar en hebben initiatieven om de zorg te verbeteren. Het samendraaien van de zorg staat bij ons hoog in het vaandel.

Dat doen we samen MET onze cliënten, ketenpartners en MET elkaar.

Meer informatie en solliciteren
Heb je vragen over de vacature, wil je vrijblijvend een kop koffiedrinken of eens meelopen?

Contact solliciteren:

Daphne van Hinsberg, Adviseur Werving & Selectie, werken@metggz.nl, 06-31644372

Contact functie-inhoudelijk:

Malou Schulte, Teamleider Bedrijfsvoering, mschulte@metggz.nl, 06-11861566

Binnen MET ggz dragen we gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor het creëren van een diverse en inclusieve werkplek. We proberen verandering en groei in elkaar te stimuleren en geloven dat succes een resultaat is dat voortkomt uit onze verschillen. MET ggz is MET trots een werkgever waar gelijke kansen geboden worden aan iedereen.