MET ggz zoekt een

GZ-psycholoog, MET ggz

Dienstverband

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Geleen Roermond Heythuysen Weert Venlo Maastricht Hoensbroek

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Sociaal Werk
Ben jij een GZ-psycholoog die graag alle ruimte krijgt om jouw visie te delen en te bouwen aan samenwerkingen binnen en buiten MET ggz?

Je vervult een cruciale rol en behandelt je cliënten van intake tot onderzoek en van diagnose tot behandeling, zodat ze de regie over hun eigen leven weer terugkrijgen. Naast regiebehandelaar, vervul je een belangrijke rol in diverse projecten, onderzoeken en bij de ontwikkelingen van het team. Je krijgt hierbij de ruimte en vrijheid om naar je eigen inzicht te handelen.

Als GZ-psycholoog bij MET ggz kun je ingezet worden binnen de basis ggz en specialistische ggz. Je hebt de keuze om te werken met verschillende doelgroepen denk aan kind & jeugd, volwassenen en ouderen. Vind jij het leuk om binnen verschillende zorgprogramma’s aan de slag te gaan?

Samen MET jou kijken we waar jouw kracht en affiniteit ligt! En maken we een passend jasje voor jou.

MET elkaar
MET behandeling is een onderdeel van MET ggz en bestaat uit basis ggz en specialistische ggz waar diverse zorgclusters onder vallen: monodisciplinaire zorg – MET focus, multidisciplinaire zorg – FACT/IHT/MCZ/crisisdienst, Volwassenzorg, Ouderen en Kind & Jeugd. De zorgclusters zijn verspreid door diverse regio’s in Limburg, van Hoensbroek tot Venlo. Onze teams met ambitieuze collega’s zijn opgebouwd uit verschillende disciplines, waaronder psychiaters, basis- klinisch en GZ-psychologen, psycho- en systeemtherapeuten, algemeen- en sociaalpsychiatrisch verpleegkundigen, ervaringsdeskundigen en rehabilitatiewerkers.

MET vakmanschap
Als regiebehandelaar heb je een prominente rol binnen MET behandeling. Van intake tot onderzoek, diagnose en behandeling: je krijgt de ruimte en vrijheid om naar eigen inzicht te handelen.
 • Je houdt intakegesprekken en stelt indicaties voor psychodiagnostisch onderzoek en/of behandeling. Je zult in je rol als regiebehandelaar ook een basispsycholoog of PIOG superviseren in de uitvoering van de intake;
 • Je zorgt voor en ondersteunt de uitvoering van het vastgestelde behandelplan, onder meer via individuele, systeemgerichte of groepsgerichte behandelonderdelen;
 • Je legt contact met en onderhoudt het netwerk en/of het systeem van jouw cliënt;
 • Je draagt inhoudelijk en organisatorisch bij aan de beleidsmatige ontwikkeling van je vakgebied;
 • Je deelt je vakkennis via consultaties, werkbegeleiding, supervisie en kennis- en vakgroepen;

MET eigenheid
Ben jij een junior GZ-psycholoog, dan krijg jij de mogelijkheid om je bij ons verder te ontwikkelen. Als senior GZ-psycholoog krijg je de ruimte om coaching te geven en MET ggz te helpen te innoveren.
 • Je hebt een academische opleiding Psychologie afgerond, aangevuld met een opleiding en BIG-registratie tot GZ-psycholoog.
 • Behalve over de inhoud van je vak denk je ook graag mee over hoe we ons als organisatie kunnen vernieuwen en verbeteren.

MET ggz is er voor jou
 • Ruime keuze aan opleidingsmogelijkheden om je persoonlijk te blijven ontwikkelen.
 • Budget in te zetten voor werk-privé balans;
 • Mogelijkheid om fiscaal voordelig een (elektrische) fiets (max. € 1500 per 3 jaar), laptop of IPad aan te kopen (max. € 800 per 3 jaar);
 • Sporten tegen een gereduceerd tarief (max. € 600, per jaar);
 • Onze arbeidsvoorwaarden en salarisschaal zijn conform CAO GGZ FWG 65 (min. € 4108 en max. € 6264 bij een fulltime dienstverband).

Als GZ-psycholoog bij MET ggz ben je onderdeel van ons Lerend Netwerk. Dit bestaat onder andere uit een aantal intervisiebijeenkomsten per jaar met andere regiebehandelaren. Begeleid je daarnaast ook nog mensen in opleiding, dan zin hiervoor ook nog extra intervisiebijeenkomsten die zich meer richten op o.a. werkbegeleiding.

Maak kennis met MET ggz
MET ggz is een middelgrote organisatie in de geestelijke gezondheidszorg die in heel Limburg mensen met psychische klachten behandelt en begeleidt. Van basis ggz tot hoog specialistische zorg. Van lichte klachten tot crisiszorg. Samen doorlopen we het pad naar herstel. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen als naasten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning.

Bij ons draait alles om mensen. Natuurlijk zijn we er voor de mensen die behandeling en begeleiding nodig hebben. Maar we zijn er ook voor onze medewerkers. Collega’s die MET ggz maken. Professionals met passie voor mens en psyche die het verschil maken in het leven van cliënten.

MET Behandeling is een onderdeel van MET ggz waar diverse zorgclusters onder vallen: Volwassenenzorg, FACT, IHT, Ouderen, Kind & Jeugd en MET Focus.

MET aandacht, MET vertrouwen, MET elkaar!

Meer informatie en solliciteren
Heb je vragen over de vacature, wil je vrijblijvend een kop koffiedrinken of eens meelopen?

Contact solliciteren:

Daphne van Hinsberg, Adviseur Werving & Selectie, werken@metggz.nl, 06-31644372

Binnen MET ggz dragen we gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor het creëren van een diverse en inclusieve werkplek. We proberen verandering en groei in elkaar te stimuleren en geloven dat succes een resultaat is dat voortkomt uit onze verschillen. MET ggz is MET trots een werkgever waar gelijke kansen geboden worden aan iedereen.