Vincent van Gogh, voor geestelijke gezondheidszorg zoekt een

GZ-Psycholoog Poli Ouderen | 24 - 36 uur

Dienstverband

24 - 36 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Jeugdzorg

Bij Poli Ouderen bieden we specialistische zorg aan ouderen vanaf 65 jaar, waarbij we een breed scala aan psychiatrische problematiek behandelen. Ons multidisciplinaire team staat bekend om zijn gezamenlijkheid, gezelligheid en betrokkenheid bij zowel collega's als cliënten. Als regiebehandelaar leid je de behandeling en werk je samen met het team om de beste zorg te bieden. We streven naar een afwisselende en uitdagende werkomgeving, waarbij we jouw groei en ontwikkeling als GZ-psycholoog stimuleren.

Wat jouw functie gewoon anders maakt

Poli Ouderen biedt specialistische zorg aan ouderen vanaf 65 jaar. Alle psychiatrische problematiek en aanverwante ziektebeelden komen aan bod. Denk bijvoorbeeld aan depressie, persoonlijkheidsproblematiek, trauma, angststoornissen, dementie en verslaving.

Bij Poli Ouderen is een sterk multidisciplinair team werkzaam dat zich kenmerkt door gezamenlijkheid, gezelligheid en betrokkenheid bij zowel collega's als bij cliënten. Het team psychologen bestaat uit 2 gz-psychologen, een PIOG en een basispsycholoog. Daarnaast werk je ook samen met psychiaters, de specialist ouderengeneeskunde, de verpleegkundig specialist, verpleegkundigen, spv en een systeemtherapeut. 

Binnen ons multidisciplinaire team zet jij jouw kennis en vaardigheden in om lijnen uit te zetten voor de behandeling van onze cliënten. Als regiebehandelaar heb jij hierin de leiding en werk je samen met het team om de best mogelijke behandeling te bieden.

Wat onze cliënten met elkaar gemeen hebben, is dat zij allen ouder dan 65 jaar zijn. De psychiatrische aandoeningen en hulpvragen die zij hebben, zijn echter zeer uiteenlopend. Denk bijvoorbeeld aan stemmingsstoornissen en persoonlijkheidsprobleematiek, maar ook aan PTSS en autisme. Dit maakt dat jouw werkzaamheden op Poli Ouderen zeer afwisselend zijn; geen dag is hetzelfde.

Jij levert als behandelend psycholoog een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van onze cliënten. Of het nu gaat om individuele behandelingen of groepstherapieën, jouw focus ligt op het bieden van effectieve behandelingen gericht op cognitieve gedragstherapie, schematherapie, ACT of EMDR.

Samen met je collega-pscyhologen verdelen jullie onderling de behandelvragen op basis van affiniteit, ervaring en ontwikkelwensen. Deze vrijheid en ruimte voor ontwikkeling vinden wij namelijk belangrijk voor ons werkplezier. We vinden opleiden en investeren in onze collega’s en bieden daarom ook begeleiding aan masterstagiaires en psychologen in opleiding.

Als GZ-psycholoog ben je regiebehandelaar, maar in ons team krijg jij de ruimte om te mogen groeien in deze rol.

Wil je meer weten over het werken bij Poli Ouderen? Lees dan hier het verhaal van jouw toekomstige collega's Hanneke en Linsey.

Vereisten

 • Je bent een BIG-geregistreerd GZ-psycholoog en hebt een duidelijke affiniteit met ouderen.
 • Je bent bekwaam en bevoegd tot het zelfstandig uitvoeren van cognitieve gedragstherapeutische behandelingen.
 • Bij  voorkeur ben je geschoold in EMDR en/of schematherapie. Mocht dat nog niet het geval zijn, dan nodigen we je toch uit om alsnog te reageren. 
 • Je werkt graag zelfstandig, maar zoekt de afstemming met je collega’s en bent in staat om verbindend (samen) te werken met behulp van jouw goede communicatieve vaardigheden.
 • Je bent een autonome werker met de wens deel uit te maken van een team bestaande uit ervaren professionals.
 • Op een toegankelijke manier weet jij jouw kennis over te brengen.

Wat we jou bieden

 • Inschaling conform CAO GGZ FWG 65. Het salaris bedraagt minimaal €4468 en maximaal €5848 bij een fulltimedienstverband, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Een vast contract voor 24 – 36 uur per week.
 • Een welkomstpremie van €4000 bruto of een leaseauto voor de duur van 1 jaar als je nieuw in dienst komt en minimaal 1 jaar in dienst blijft (m.u.v. kandidaten die via een bemiddelingsbureau worden aangeboden). Informeer naar de voorwaarden tijdens jouw kennismakingsgesprek.
 • Een fijne werkplek in Venlo.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder vakantiegeld, een 13e maand, balansbudget, pensioenopbouw, een collectieve zorgverzekering en meer).
 • Een uitgebreid aanbod van producten en diensten om fiscaal gunstig aan te schaffen. Zo koop je bijvoorbeeld voordelig een nieuwe laptop of telefoon.
 • Studie- en scholingsmogelijkheden, zoals laagdrempelige onlinetrainingen die je op zwel persoonlijk als professioneel gebied ondersteunen, maar ook bijzondere scholingswensen zijn bespreekbaar. Als opleidingsinstituut zijnde bieden we mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen en persoonlijke ambities waar te maken.
 • Kom je met de auto? Parkeren is voor jou geregeld. Daarnaast zijn onze locaties ook met het OV goed bereikbaar.
 • Wil je meer weten over werken bij Vincent van Gogh? Klik dan hier voor meer informatie.

Gewoon even bellen?

Heb je vragen over de inhoud van deze functie? Neem dan contact op met Hanneke Bertens, GZ-Psycholoog, via hannekebertens@vigogroep.nl

Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, dan kun je terecht bij Vera Urru, Specialist Werving & Selectie, via 0612204724.

Hebben wij jouw interesse gewekt voor de functie van GZ-Psycholoog Poli Ouderen bij Vincent van Gogh? Stuur dan een WhatsAppbericht naar Vera of solliciteer via onderstaande button.