Vincent van Gogh, voor geestelijke gezondheidszorg zoekt een

GZ-Psycholoog, Psychotherapeut of Klinisch Psycholoog Centrum voor Persoonlijkheidsstoornissen | 24 - 36 uur

Dienstverband

24 - 36 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Jeugdzorg

Bij het Centrum voor Persoonlijkheidsstoornissen op de Kaldenkerkerweg in Venlo wordt gespecialiseerde behandelingen voor volwassenen met persoonlijkheidsstoornissen geboden in een moderne en professionele omgeving. Ons team, met veel ervaring en expertise, streeft naar een veilig behandelklimaat en authentiek contact met onze cliënten. Als regiebehandelaar ben jij verantwoordelijk voor het bieden van groepsschematherapie en draag je bij aan de verdere professionalisering van ons team.

Wat jouw functie gewoon anders maakt

Binnen het Centrum voor Persoonlijkheidsstoornissen op de Kaldenkerkerweg in Venlo vindt specialistische behandeling voor volwassenen met een persoonlijkheidsstoornis plaats. Het is een prachtige nieuwe locatie die goed uitgerust is om in een prettige sfeer met collega’s en cliënten samen te werken. Er zijn verschillende teams op deze locatie werkzaam die behandelingen geven aan mensen met persoonlijkheidsstoornissen.

Als GZ-psycholoog, psychotherapeut of klinisch psycholoog bij het Centrum voor Persoonlijkheidsstoornissen ben je verantwoordelijk voor het bieden van gespecialiseerde behandelingen (groepsschematherapie) aan volwassenen met persoonlijkheidsstoornissen. We bieden in ons centrum meerdere varianten van schematherapie aan, met de nadruk op groepsschematherapie, van ambulant fasegericht tot en met een intensieve multidisciplinaire deeltijdbehandeling.

Middels een combinatieprogramma van diverse vormen van groepsschematherapie, creatief beeldende therapie, dramatherapie en verschillende PMT-modules richten we ons op herkenning van rigide patronen, onderzoeken we hoe deze zijn ontstaan en oefenen we in het doorbreken hiervan.

Op indicatie zetten we individuele traumabehandeling in. Dit uitgebreide en tegelijkertijd specialistische aanbod maakt dat er veel ervaring en expertise in ons behandelteam aanwezig is waar we trots op zijn. We investeren in het creëren van een veilig behandelklimaat en geloven in een authentiek contact met onze cliënten en met elkaar als team. We zien het als een uitdaging om ons te blijven ontwikkelen, waarbij we naast ons serieuze en harde werken zeker niet vergeten om ons blije kind aandacht te geven. Er is ook ruimte om samen te lachen.

Naast het directe werken met onze cliënten zijn we actief in het superviseren en lesgeven zowel binnen als buiten Vincent van Gogh. We houden van ons werk en dragen dit met liefde uit.

Wil je ons team komen versterken dan ben je van harte welkom. Graag zien we ervaren schematherapeuten, maar ben je dat nog niet en heb je wel de ambitie, het enthousiasme en werk je graag in een team, aarzel dan niet om je interesse kenbaar te maken.

Vereisten

 • Je bent een BIG-geregistreerd GZ-psycholoog, psychotherapeut of klinisch psycholoog.
 • Je bent geregistreerd als (senior) schematherapeut in het register Schematherapie of hebt interesse in de scholing hiervan.
 • Je bent betrokken, durft besluiten en risico’s te nemen, bent stressbestendig en beschikt over doorzettingsvermogen, relativeringsvermogen en een gezonde dosis humor.
 • Je hebt affiniteit en ervaring met de doelgroep.
 • Jij bent een integere en zelfbewuste collega die mensen verbindt, goed in staat tot zelfreflectie, flexibel maar standvastig waar nodig. Je beschikt over het vermogen tot motiveren en stimuleren van cliënten en collega’s.

Wat we jou bieden

 • Inschaling conform CAO GGZ FWG 65, 70 of 75, afhankelijk van de functie waarin je gaat werken. Het salaris bedraagt minimaal €4108 en maximaal €8903 bij een fulltime dienstverband.
 • Een vast contract voor minimaal 24 uur. 
 • Een fijne werkplek in Venlo in een gedreven team met kundige en enthousiaste collega's.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder vakantiegeld, een 13e maand, balansbudget, pensioenopbouw, een collectieve zorgverzekering en meer).
 • Een uitgebreid aanbod van producten en diensten om fiscaal gunstig aan te schaffen. Zo koop je bijvoorbeeld voordelig een nieuwe laptop of telefoon.
 • Studie- en scholingsmogelijkheden, zoals laagdrempelige onlinetrainingen die je op zowel persoonlijk als professioneel gebied ondersteunen, maar ook bijzondere scholingswensen zijn bespreekbaar. Als opleidingsinstituut zijnde bieden we mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen en persoonlijke ambities waar te maken.
 • Kom je met de auto? Parkeren is voor jou geregeld. Daarnaast zijn onze locaties ook met het OV goed bereikbaar.
 • Wil je meer weten over werken bij Vincent van Gogh? Klik dan hier voor meer informatie.

Gewoon even bellen?

Heb je vragen over de inhoud van deze functie? Neem dan contact op met Eveline Timmermans, Psychotherapeut, via evelinelenders@vigogroep.nl of 06-21175935.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Vera Urru, Specialist Werving & Selectie, via werken@vigogroep.nl of 0612204724.

Hebben wij jouw interesse gewekt voor de functie van GZ-Psycholoog, Psychotherapeut of Klinisch Psycholoog Centrum voor Persoonlijkheidsstoornissen bij Vincent van Gogh? Stuur dan je cv en motivatie via de button onderaan de pagina.