Vincent van Gogh, voor geestelijke gezondheidszorg zoekt een

GZ-Psycholoog Verslavingszorg | 24-36 uur

Dienstverband

24 - 36 uur

Opleidingsniveau

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Jeugdzorg

Wil jij je je inzetten voor vernieuwing en verbetering van de zorg? Ben jij klaar voor een uitdagende baan binnen de Verslavingszorg locatie Venlo of Venray? Kijken zónder vooroordelen naar mensen met een verslaving. Iemand écht de ruimte laten voelen om te praten over zijn of haar problemen. Vanuit de visie dat persoonsgerichte zorg de kans op herstel vergroot. Zie jij dit ook zo? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat jouw functie gewoon anders maakt 

Als GZ-psycholoog behandel en begeleid je cliënten op basis van individuele behandelplannen. Je voert regie op de behandelzorg en bent mede verantwoordelijk voor het vormgeven en uitvoeren van het behandelzorggebied. Binnen de verslavingszorg kom je veel verschillende cliënten tegen met een breed scala aan leeftijden. Dubbele diagnoses zijn eerder de standaard dan afwijkend.

Naast de behandeling van onze cliënten, geef je voorlichtingen, werkbegeleiding en coaching aan o.a. basispsychologen en verpleegkundigen. Hiermee draag je bij aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van je collega's.

In jouw functie als GZ-Psycholoog denken we graag met je me en vinden het belangrijk dat je vrijheid voelt om je te ontplooien, je ambities uit te spreken en me te denken met beleidsmatige zaken.

Als GZ-Psycholoog ben je regiebehandelaar binnen een behandeltraject. Je bent betrokken in het diagnostisch traject, stelt samen met je cliënt een behandelplan op en bent eindverantwoordelijk voor het ten uitvoer brengen van behandelplan en t.a.v. het volgen van het beloop van het afgesproken behandelbeleid.

Daarnaast heb je kennis van en ervaring met het gebruik van E-health modules of staat hier open voor om hier me te leren werken. Je levert een innovatieve bijdrage aan de ontwikkeling van de zorg en je bent de ambassadeur van Vincent van Gogh. Binnen het team werken we nauw samen en hechten we waarden aan een goed samenwerkingsverband onderling maar ook met onze netwerkpartners.

De doelgroep vergt out of the box denken. Daarbij moet je in staat zijn om creatief te denken om gestelde doelen te kunnen bereiken samen met de cliënt of collega's. Een flexibele houding is daarbij van belang. Daarnaast staan we op een punt een beweging te maken richting meer geïntegreerd behandelen, daarin zijn we op zoek naar een collega die hier graag in me denkt en zijn/haar stem laat horen.

Vereisten

 • Je bent een BIG-geregistreerde GZ-Psycholoog bij voorkeur met ervaring met het diagnosticeren en behandelen;
 • Je werkt zelfstandig maar stemt goed af met collega's, je bent in staat om verbindend (samen) te werken en hebt goede communicatie vaardigheden;
 • Je staat stevig in je schoenen;
 • Je bent een autonome werker die de wens en de kwaliteiten heeft om zowel een team met ervaren professionals aan te sturen als er ook deel van uit te maken;
 • Je bent in staat om verbindend (samen) te werken en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Wat we jou bieden 

 • Inschaling conform CAO GGZ FWG 65. Het salaris bedraagt minimaal €4.785 en maximaal €6.264 bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Een vast contract voor 24 - 36 uur per week.
 • Een fijne werkplek in Venlo/Venray.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder vakantiegeld, een 13e maand, balansbudget, pensioenopbouw, een collectieve zorgverzekering en meer).
 • Een uitgebreid aanbod van producten en diensten om fiscaal gunstig aan te schaffen. Zo koop je bijvoorbeeld voordelig een nieuwe laptop of telefoon.
 • Studie- en scholingsmogelijkheden, zoals laagdrempelige onlinetrainingen die je op zowel persoonlijk als professioneel gebied ondersteunen, maar ook bijzondere scholingswensen zijn bespreekbaar. Als opleidingsinstituut zijnde bieden we mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen en persoonlijke ambities waar te maken.
 • Kom je met de auto? Parkeren is voor jou geregeld. Daarnaast zijn onze locaties ook met het OV goed bereikbaar.
 • Wil je meer weten over werken bij Vincent van Gogh? Klik dan hier voor meer informatie.

Gewoon even bellen?

Heb je vragen over de inhoud van deze functie? Wil je bijvoorbeeld een keer meelopen voordat je een keuze maakt? Neem dan contact op met Marjan de Bruijn via marjandebruijn@vigogroep.nl.

Meer informatie over de verslavingszorg van Vincent van Gogh vind je ook op www.vincentverslavingszorg.nl. Je vragen over het sollicitatieproces kun je stellen aan Britt Verheijen via WhatsApp 0629455311.