Lionarons GGZ zoekt een

GZ-psycholoog Volwassenenzorg

Dienstverband

24-36

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Lionarons GGZ is een instelling voor ambulante geestelijke gezondheidszorg, gegroeid vanuit een familiebedrijf. Wij bieden hulpverlening aan mensen van alle leeftijden met psychische problemen. We werken generalistisch binnen alle settingen, zonder zorglijnen waardoor er plek is voor behandelaren om zich te kunnen ontwikkelen op gebieden waar zij affiniteit mee hebben.

Wij bieden zowel diagnostiek als behandeling van ontwikkelingsproblematiek (ASS en ADHD), persoonlijkheidsproblematiek, angst- en stemmingsstoornissen en trauma. Daarbij hebben we ook een (blended) eHealth zorgaanbod, dat momenteel volop in ontwikkeling is.

De zorgverlening vindt plaats vanuit onze prettige hoofdlocatie aan de Bekkerweg in het centrum van Heerlen. Vanuit deze locatie bedienen we de regio’s Maastricht, Parkstad, en Sittard. Daarnaast hebben we een kleinere, makkelijk toegankelijke behandellocatie in de regio Reuver/Maasbracht.

We werken in kleine, toegankelijke en multidisciplinaire teams waarin nauw samengewerkt wordt om kwalitatieve zorg te leveren.

In verband met uitbreiding van ons behandelteam zijn wij op zoek naar een

GZ-psycholoog 24-36 uur

Profiel

Je bent een BIG-geregistreerde GZ-psycholoog met ervaring in onderzoek en (protocollaire) behandeling van volwassenen. Je kunt ermee omgaan solistisch en zelfstandig te werken. Daarnaast vind je het belangrijk samen met je team zorg te dragen voor elkaar en voor kwalitatieve cliëntenzorg.

Het hebben van bekwaamheid m.b.t. persoonsgerichte behandelingen waaronder SFT is een pré.

Je wilt bij Lionarons GGZ werken omdat:

  • je een gevarieerd takenpakket hebt: je neemt deel aan multidisciplinaire overleggen, je hebt een eigen caseload met individuele cliënten, waar mogelijk voer je onderzoek uit, en geef je groepsbehandelingen. Je ontvangt werkbegeleiding.
  • je goed ingewerkt en in je werk begeleid wordt.
  • je in teamverband werkt, maar ook solistisch.
  • je te maken krijgt met een breed scala aan klachten en behandelmogelijkheden, en daarbinnen de ruimte hebt om je verder te ontwikkelen.
  • je nog steeds merkt dat de oorsprong van Lionarons GGZ als familiebedrijf in ons DNA zit.
  • we loyaal naar elkaar en naar onze cliënten zijn.
  • we tijd maken om samen te lunchen en elkaar op te zoeken.
  • we oog hebben voor een goede werk-privé balans, waarbij we in overleg kijken hoe je werkdagen, werkuren en werkplek daarbij kunnen aansluiten. De optie om gedeeltelijk thuis te werken is hierbij eveneens bespreekbaar.

Aanbod
Wij bieden een vaste arbeidsovereenkomst van 24 tot 36 uur per week. Op de functie is de CAO GGZ van toepassing.

VOG

Vanwege de veiligheid en bescherming van cliënten en medewerkers wordt bij indiensttreding om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd.

Solliciteren

Wil je kennis komen maken met je toekomstige collega’s? Stuur je CV en motivatie dan per mail naar Anoek Jongen, a.jongen@lionarons-ggz.nl, medewerker P&O.

Natuurlijk ben je ook welkom om een keer kennis te maken of met onze behandelaren mee te lopen.

Mocht je naar aanleiding van deze vacature nog vragen hebben, neem dan contact op met één van onze teamleiders, Natasja Vaessen via 088-166 1100.

Op sollicitaties bij Lionarons GGZ is de privacyverklaring van Lionarons GGZ van toepassing. Deze privacyverklaring is te vinden op de website van Lionarons GGZ of schriftelijk in te zien bij de functionaris voor gegevensbescherming van Lionarons GGZ.