Lionarons GGZ zoekt een

GZ-psycholoog Volwassenenzorg

Dienstverband

24 - 36

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Lionarons GGZ is een instelling voor ambulante geestelijke gezondheidszorg, gegroeid vanuit een familiebedrijf. Wij bieden hulpverlening aan mensen van alle leeftijden met psychische problemen. We werken generalistisch binnen alle settingen, zonder zorglijnen waardoor er plek is voor behandelaren om zich te kunnen ontwikkelen op de gebieden waar zij affiniteit mee hebben. Binnen de teams wordt zowel diagnostiek als behandeling van ontwikkelingsproblematiek (ASS en ADHD), persoonlijkheidsproblematiek, angst- en stemmingsstoornissen en traumabehandeling geboden. Daarbij hebben we ook een (blended) e-health zorgaanbod, dat momenteel volop in ontwikkeling is.

De zorgverlening vanuit het behandelteam Noord- en Midden-Limburg vindt plaats vanuit onze locaties in Reuver en Maasbracht. Daarnaast wordt vanuit andere teams van Lionarons GGZ zorgverlening geboden in de regio’s Maastricht, Parkstad en Sittard. We werken in kleine, toegankelijke en multidisciplinaire teams waarin nauw samengewerkt wordt om kwalitatieve zorg te leveren.

In verband met uitbreiding van ons behandelteam in de regio Reuver zijn wij op zoek naar een

GZ-psycholoog

Profiel

Je bent een BIG-geregistreerde GZ-psycholoog met ervaring in onderzoek en (protocollaire) behandeling van volwassenen. Je kunt ermee omgaan solistisch en zelfstandig te werken. Daarnaast vind je het belangrijk samen met je team zorg te dragen voor elkaar, en voor kwalitatieve cliëntenzorg.

Het hebben van bekwaamheid m.b.t. persoonsgerichte behandelingen waaronder schematherapie, evenals met traumabehandeling, is een pré.

Je wilt bij Lionarons GGZ werken omdat:

  • je een gevarieerd takenpakket hebt; je neemt deel aan multidisciplinaire overleggen, je bent behandelaar voor eigen cliënten en neemt daarnaast regiebehandelaarschap op je, je hebt contacten met ketenpartners, je doet consultaties, neemt deel aan werkgroepen waar nodig, en draagt bij aan nieuwe ontwikkelingen.
  • je in teamverband werkt, maar ook solistisch.
  • we tijd maken om samen te lunchen en elkaar op te zoeken.
  • je nog steeds merkt dat de oorsprong van Lionarons GGZ als familiebedrijf in ons DNA zit.
  • we loyaal naar elkaar en naar onze cliënten zijn.
  • je goed ingewerkt en in je werk begeleid wordt.
  • je te maken krijgt met een breed scala aan klachten en behandelmogelijkheden, en daarbinnen de ruimte hebt om je verder te ontwikkelen.
  • we oog hebben voor een goede werk-privé balans, waarbij we in overleg kijken hoe je werkdagen, werkuren en werkplek daarbij kunnen aansluiten. Ook de optie om gedeeltelijk thuis te werken is hierbij bespreekbaar.

Aanbod

Wij bieden een vaste arbeidsovereenkomst van 24 tot 36 uur per week. Op de functie is de CAO GGZ van toepassing.

VOG

Vanwege de veiligheid en bescherming van cliënten en medewerkers wordt bij indiensttreding om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd.

Solliciteren

Wil je kennis komen maken met je toekomstige collega’s? Stuur je CV en motivatie dan per mail naar Anoek Jongen, a.jongen@lionarons-ggz.nl,  medewerker P&O.

Natuurlijk ben je ook welkom om een keer kennis te maken of met onze behandelaren mee te lopen.

Mocht je naar aanleiding van deze vacature nog vragen hebben, neem dan contact op met Inge Hansen (teamleider) via 088-1661 100.

Op sollicitaties bij Lionarons GGZ is de privacyverklaring van Lionarons GGZ van toepassing. Deze privacyverklaring is te vinden op de website van Lionarons GGZ of schriftelijk in te zien bij de functionaris voor gegevensbescherming van Lionarons GGZ.