Land van Horne zoekt een

HBO verpleegkundige

Dienstverband

24 - 28 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Budel

Werkvelden

Ouderenzorg
Samen kijken naar de individu. En elke dag een fijne dag. Dat is ons streven.
Elke dag jezelf zijn, ook als je door omstandigheden op de hulp van anderen bent aangewezen, daar gaan we voor bij Land van Horne. Door cliënten echt te zien, te begrijpen en te steunen bij het inrichten van hun leven, zodat ze zich thuis voelen.
Krijg je energie van coachen zodat je collega’s in hun kracht kunt zetten en heb je interesse om in de ouderenzorg aan de slag te gaan? Dan is deze functie een mooie uitdaging voor jou.
Je kan makkelijk schakelen tussen de dynamieken van afdelingen, met als belangrijkste doel: een prettige werkomgeving.

Wat je functie inhoudt
Als HBO verpleegkundige in de ouderenzorg heb je een afwisselende en verantwoordelijke baan. Je werkt integraal, bent breed georiënteerd en hebt een belangrijke toegevoegde waarde bij innovaties en de implementatie hiervan binnen de locatie of locatie overstijgend op het gebied van welzijn en zorg voor onze cliënten. Vanuit een eigen vakinhoudelijke verantwoordelijkheid realiseer, bewaak en bevorder je (blijvend) de kwaliteit van zorg binnen de (deel)locatie waarvoor je werkt, dit in nauwe samenwerking met de teamleider. Je bent in staat om vakinhoudelijke analyses te maken, trends en ontwikkelingen te volgen. Je kunt hierop anticiperen, nieuw beleid ontwikkelen en verbeteringen ten aanzien van de kwaliteit van zorg implementeren.

In de dagelijkse praktijk coördineer, regisseer en bewaak je het zorgleveringsproces, waar de cliënt centraal staat. Je maakt deel uit van het multidisciplinaire kernteam. Jij bent het vakinhoudelijk aanspreekpunt op verpleegkundig gebied. Je coacht en begeleidt de andere zorgverleners in het team op complexe zorgvraagstukken en bevordert proactief de kwaliteit van veilige zorg.

Deze functie is voor de afdeling verpleging KSW in Mariënburght te Budel.

Wie ben jij?
  • Je beschikt vanzelfsprekend over een HBO-verpleegkundige diploma en hebt bij voorkeur een meerjarige werkervaring binnen het vakgebied.
  • Je bent proactief, daadkrachtig, kritisch en brengt door o.a. klinisch redeneren de complexiteit van de zorgvraag in kaart. Je bezit een gezonde dosis humor, bent enthousiasmerend.
  • Je bent enthousiast, flexibel in zowel inzet als in staat om mee te bewegen en in te spelen op nieuwe ontwikkelingen. Je staat open voor het verder ontwikkelen van jouw eigen kwaliteiten en zet deze graag in om met en van elkaar te leren.
  • Daarnaast bezit je goede sociale en communicatieve vaardigheden in woord en geschrift en ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Wat wij je bieden
Een boeiende en uitdagende baan in een zich ontwikkelende organisatie die gaat en staat voor kwaliteit in een inspirerende werkomgeving. Je komt in een hardwerkend team terecht waarin het team in een veranderende fase zit. Wij zijn op zoek naar collega's die graag gezamenlijk deze uitdaging aangaan. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. De arbeidsduur bedraagt 24-28 uur gemiddeld per week en wordt in overleg vastgesteld. Het salaris wordt ontleend aan functiegroep 50 (min. € 3.174,50 en max. € 4.370,94). De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld 8%. Land van Horne kent hiernaast nog een uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket met goede opleidingsmogelijkheden.

Informatie
Enthousiast geworden solliciteer dan direct via de button 'solliciteer direct'. Wil je meer informatie over deze functie kun je contact op nemen met de teamleider Christian van den Boogaert, T. 088 987 87 82.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 26 juni 2024