De Zorggroep zoekt een

Helpende Interne Flexpool (diverse werkgebieden)

Dienstverband

9 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Ouderenzorg
Als Matchpoint-medewerker bepaal je zelf wanneer en hoeveel uren je beschikbaar bent. We hebben mogelijkheden in het hele werkgebied van De Zorggroep (Noord- en Midden-Limburg).

Wat ga je doen?
Als helpende (plus) ga je vanuit de interne flexpool aan de slag op een afdeling van één van onze zorglocaties in werkgebied Roermond en Venlo-Tegelen, Horst-Venray en/of Weert-Helden. Doordat je via de flexpool (Matchpoint) werkt, kom je geregeld op andere zorglocaties, dat maakt jouw werk lekker afwisselend! Waar jij je vooral voor inzet is dat de bewoners de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor hen, maar ook voor je collega’s. Samen geven jullie de bewoners een thuisgevoel in een veilige en prettige woonomgeving. In een zorgplan, dat je samen met het hele zorgteam opstelt, neem je op wat de doelstellingen van de bewoners zijn en welke zorg je als helpende verleent. Je werkt daarbij vanuit de gedachte dat iedereen het liefst zo zelfstandig mogelijk functioneert. Je ondersteunt dus alleen waar nodig met bijvoorbeeld de ADL-zorg, eten en drinken en recreatieve activiteiten. Ben je helpende plus omdat je de medicatie module al hebt afgerond? Super! Dan dien je ook medicatie toe. Zou je dit graag willen leren? Bij De Zorggroep helpen we je graag!

Hoe zorgen wij voor jou?
Werken bij de Zorggroep betekent werken binnen een grote organisatie waar de cliënt centraal staat. Je kunt erop rekenen dat zaken goed geregeld zijn en alles wat je nodig hebt om goede en warme zorg te leveren voorhanden is. Heb jij je carrière pad al uitgestippeld of weet je nog niet precies welk pad je gaat bewandelen? Bij De Zorggroep ben je van harte welkom! Werken in de ouderenzorg betekent dat jij je rugzak vult met waardevolle ervaring in bijvoorbeeld organiseren, klantgerichtheid en zelfstandigheid. Dat is in iedere volgende baan mooi meegenomen. Over een paar jaar klaar voor een volgende stap of opleidingstraject? Laat het ons weten! De loopbaancoaches van De Zorggroep gaan graag het gesprek met je aan. Heb je jouw droombaan bij De Zorggroep gevonden en heb je het helemaal naar je zin? Daar worden we blij van. Het is jouw carrière, dus jij staat centraal.

Als helpende schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 25 met een salaris van maximaal €2.928,86 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.
Het contract wat je word aangeboden is een jaar contract voor maximaal 12 uur afgestemd op je persoonlijke omstandigheden en je beschikbaarheid. Je werkt afhankelijk van je uren op contract ook weekenden en feestdagen. Dit stem je af met je teamleider.

Ook een combinatie van het werken in een vast team met aanvullend werken via Matchpoint is mogelijk. Als medewerker Matchpoint maak je deel uit van een team; allemaal collega’s met wie je ook overleg hebt, bij elkaar komt en informatie kunt uitwisselen. Bovendien zal er regelmatig contact zijn met de teamleider en ondersteuner van Matchpoint.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de cliënten is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
  • Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
  • Focus op Positieve Gezondheid; zo zijn we een rookvrije organisatie en krijg je toegang tot onze Smart Health app met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
  • Interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
  • Korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het “weg-na-het-werk”-programma
  • Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal

Wat maakt jou de juiste helpende voor onze interne flexpool?
Je bent zelfverzekerd en een echte aanpakker. Je kunt, samen met je collega’s, op een creatieve manier omgaan met de middelen die je op dat moment ter beschikking hebt en maakt hierin de juiste keuzes.

Verder belangrijk:
  • Diploma als helpende zorg en welzijn
  • Heb je de medicatie module gevolgd en ben je helpende plus? Dan is dat mooi meegenomen!
  • Ervaring in de ouderenzorg? Dat is een mooie plus!
  • Je bent flexibel inzetbaar en bereid om ook in de avonduren, weekenden en op feestdagen te werken

Heb je een andere opleiding die raakvlakken heeft met de zorg, dan gaan we ook graag het gesprek met jou aan!

Enthousiast geworden?
Leuk, we leren je graag kennen! Solliciteer direct en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij De Zorggroep te werken? Loop vrijblijvend een dagje mee bij één van ons werkgebieden. Onze recruiters vertellen je graag meer over het werk van een helpende in de verschillende werkgebieden en zijn te bereiken via werkenbij@dezorggroep.nl .

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.

De Zorggroep
Werken bij De Zorggroep

Werken bij De Zorggroep betekent een betekenisvolle invulling geven aan het leven van kwetsbare mensen en bijdragen aan de lokale samenleving. Samen met jou durven we te kijken naar wat past bij jou en wat jouw plek binnen De Zorggroep kan zijn.

Samen begint met jou.

Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorglocaties bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit Positieve Gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Samen met 5000 medewerkers en onze 2200 vrijwilligers zetten we ons dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Zo hebben we een medezeggenschapsraad, maar bijvoorbeeld ook een PAR (professionele adviesraad). De PAR geeft onafhankelijk, gevraagd en ongevraagd advies aan raad van bestuur over actuele werkinhoudelijke onderwerpen zoals het rookbeleid en kwaliteitsindicatoren. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt een bijdrage leveren en datgene doen waar hun hart ligt.