Land van Horne zoekt een

Helpende (Plus)

Dienstverband

24 - 28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Stramproy

Werkvelden

Ouderenzorg
“Het kunnen bieden van zorg aan iemand die dat nodig heeft, het contact met mensen en het bijdragen aan kwaliteit van leven voor een ander is het mooiste wat er is!” .

Op onze gezellige, dorpse locatie Rust in Roy zijn we momenteel op zoek naar een Helpende of Helpende Plus. Qua diensten zijn de mogelijkheden: dat je alle diensten werkt, maar diensten met het accent op de nachtdienst of avonddienst zijn ook mogelijk (18 uur nachtdiensten en de rest overdag). Samen met jou bespreken we graag wat het beste bij je past.

Wat je functie inhoudt
Eigenlijk hoeven we jou helemaal niet te vertellen wat jouw functie en vak inhoudt, maar voor de zekerheid nog even in het kort:
  • Als Helpende verleen je de best mogelijke basiszorg en begeleiding aan de bewoners en draag je zorg voor een fijn en veilig woonklimaat. Je bent werkzaam in teamverband en krijgt de ruimte om echt contact te maken met de bewoners, om zo te ontdekken welke aanpak zij prettig vinden en hoe jij ze kan helpen in hun zelfredzaamheid.
  • Daarnaast heb je een belangrijke signalerende rol: als jou zaken opvallen of je het gevoel hebt dat er iets niet klopt of anders kan, dan pak je dat op met je collega’s en leidinggevende. Samen ga je op zoek naar een goede oplossing en waarderen we jouw input!
  • Als Helpende Plus mag je, naast de basiszorg, ook medicatie toedienen en bied je medische hulp, zoals wondverzorging en hulp bij een katheter of stoma wanneer relevant.

Wat wij vragen
Een open deur, maar toch: wij zoeken een collega die zijn of haar diploma voor Helpende of Zorgkundige diploma op zak heeft en eventueel ook je Helpende Plus certificaat. Heb je het certificaat nog niet, maar wil je dit wel behalen? Dan bieden wij je graag deze mogelijkheid. Daarnaast heb je affiniteit met, en bij voorkeur al enige ervaring in de ouderenzorg. Als persoon ben je zelfstandig, voel je situaties en mensen goed aan, ben je flexibel en empathisch én computervaardig.

Wat wij je bieden Belangrijk werk op een gezellige, warme en dorpse locatie!
  • Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aangeboden en je uren worden samen met jou bepaald.
  • De functie is ingeschaald in FWG25 en ligt tussen de € 2.339,72 en € 2.928,86 euro bruto per maand op basis van 36 uur per week, volgens de CAO VVT. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring.
  • We bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals opleidingsmogelijkheden, collectieve verzekeringsvoordelen, FiscFree en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Interesse?
Leuk! Reageer dan even op deze vacature en we drinken graag een kop koffie met je! Heb je nog vragen? Neem dan even contact op met met Ana Linssen, teamleider Rust in Roy, via T. 06 - 392 796 70.

Meer informatie over locatie Rust in Roy.? Klik dan op bijgevoegde link: Zorgcentrum Rust in Roy Stramproy (landvanhorne.nl)


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.