Land van Horne zoekt een

Helpende (Plus)

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg
Zorgcentrum Ververshof bevindt zich midden in Weert, naast het stadspark en vlakbij de passantenhaven (stadsbrug).
Ververshof is een gezellige en warme zorglocatie in het hart van Weert met als doelgroep / populatie vooral ouderen met dementie (PG).


Staat welzijn en goede zorg bij jou voorop? En wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan een fijne dag en kleine geluksmomenten voor onze bewoners? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Ga jij stralen als het gaat om 'jouw' cliënten?
Kun jij mensen stimuleren? Weet jij op het juiste moment de juiste dingen te zeggen? Of te doen? Ben je geduldig? En weet jij van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Inhoudelijk hoeven we jou denk ik helemaal niet te vertellen wat jouw functie en professie inhoudt, maar voor de zekerheid even in het kort:
  • Als Helpende (Plus) verleen je de best mogelijke basiszorg en begeleiding aan de bewoners en draag je zorg voor een fijn en veilig woonklimaat. Je maakt deel uit van een fijn team en krijgt de ruimte om echt contact te maken met de bewoners.
  • Je hebt een belangrijke signalerende rol: als jou zaken opvallen of wanneer je het gevoel hebt dat er iets niet klopt of anders kan, dan pak je dat op met je collega’s en leidinggevende.
  • Als Helpende Plus mag je, naast de basiszorg, ook medicatie toedienen en bied je medische hulp, zoals wondverzorging en hulp bij een katheter of stoma wanneer relevant.

Wat wij vragen
Een open deur, maar toch: wij zoeken een collega die zijn of haar diploma voor Helpende Plus of Zorgkundige op zak heeft. Heb je het Plus certificaat nog niet, maar wil je dit wel behalen? Dan ben je ook van harte welkom en bieden wij je graag deze mogelijkheid. Daarnaast heb je affiniteit met, en bij voorkeur al enige ervaring in de ouderenzorg. Als persoon ben je zelfstandig, voel je situaties en mensen goed aan, ben je flexibel en empathisch én computervaardig.

Wat wij je bieden
  • Een belangrijke bijdrage aan een fijne (oude) dag voor onze bewoners
  • De functie is ingeschaald in FWG25 (min. € 2.339,72 en max. € 2.928,86 euro bruto per maand op basis van 36 uur per week)
  • Mooie doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden zowel voor jou als persoon als professional
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals opleidingsmogelijkheden, collectieve verzekeringsvoordelen, FiscFree en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Interesse?
Leuk! Reageer dan even op deze vacature en we drinken graag een kop koffie met je!
Heb je nog vragen? Neem dan even contact opnemen met Daphne Barten, teamleider ververshof, op T 088 - 987 8275.