Cicero Zorggroep zoekt een

Helpende (Plus) - Cicero Zorggroep (Brunssum, 16-36 uur)

Dienstverband

16-36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Brunssum

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij de helpende (plus) die het team van zorgcentrum Schuttershof in Brunssum gaat versterken? Ben jij de sociale en daadkrachtige teamplayer met een groot hart voor de ouderenzorg? Solliciteer dan direct als helpende (plus) voor 16-36 uur!

Wat ga je doen?

Je gaat als helpende (plus) aan de slag bij het warme en gezellige zorgcentrum Schuttershof. Hier ga je natuurlijk doen waar jij goed in bent: onze bewoners een ontzettend fijne dag bezorgen! Je ondersteunt met ADL-taken zoals wassen en aankleden en zorgt ervoor dat bewoners zich op hun gemakt voelen en persoonlijke aandacht krijgen. Je kijkt ook echt naar wat de bewoner wil en hoe je zijn dag een stukje mooier kan maken! Je bent er dus voor de verzorging, maar ook zeker voor het welzijn van de bewoners. Als helpende plus zorg jij er natuurlijk ook voor dat onze bewoners hun medicijnen in de juiste hoeveelheid en op het juiste moment krijgen.

Wat bieden wij jou nog meer?

 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een aantrekkelijk salaris op basis van je opleidingsniveau en relevante ervaringsjaren:
 • als helpende word je ingeschaald in functiegroep 25 (minimaal € 2.285,77 bruto per maand en maximaal € 2.928,86 bruto per maand op basis van 36 uur per week)
 • als helpende Plus word je ingeschaald in functiegroep 30 (minimaal € 2.285,77 bruto per maand en maximaal € 3.013,60 bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Vakantiegeld (8%) en vaste eindejaarsuitkering (13e maand).
 • Korting op sportschoolabonnement en (zorg)verzekering.
 • Een 'regeling voordelen medewerkers' waarmee je aantrekkelijke korting krijgt op grote aankopen (telefoon, laptop, e-bike)
 • Het volgen van verschillende cursussen en opleidingen behoort tot de ontwikkelmogelijkheden.
 • De mogelijkheid om extra verlof te kopen.
 • Leuke collega’s, een warm welkom en ontzettend dankbare bewoners.
 • Er is een mogelijkheid om enkel de weekenden te werken (je werkt dan 16 tot 20 uur.).

Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent in het bezit van het diploma Helpende of Helpende Plus.
 • Je bent een echte teamplayer met wie collega’s graag samenwerken en jij met hen.
 • Je bent een warme persoonlijkheid en je hebt een open manier van communiceren.
 • Je gaat respectvol om met bewoners, collega's en familie en hebt echt oog voor ze.
 • Je bent flexibel ten aanzien van werkdagen (maandag t/m zondag) en werktijden. Je werkt namelijk vroege- en late diensten.

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 3.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.500 medewerkers en 700 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Zorgcentrum Schuttershof

Zorgcentrum Schuttershof, prachtig gelegen aan de rand van Brunssum en omringd door groen, is het grootste zorgcentrum van Cicero Zorggroep. Het zorgcentrum telt 3 verpleegafdelingen psychogeriatrie (PG) en 3 verpleegafdelingen somatiek. Daarbij is er een nieuwe afdeling waar PG en somatiek samenwonen en zorgdomotica wordt ingezet. Schuttershof is een levendig zorgcentrum, met het restaurant als gezellige centrale ontmoetingsplek.

Ben je enthousiast geworden over Schuttershof en ben je benieuwd naar de verschillende afdelingen? Check dan de link hier beneden!

https://www.werkenbijcicero.nl/schuttershof.

Direct solliciteren?

Klik op de button 'Solliciteer direct' en vul het sollicitatieformulier in! We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. De kosten hiervan zijn voor rekening van Cicero. Ook willen wij graag je originele relevante diploma’s checken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.