Land van Horne zoekt een

Helpende (Plus)

Dienstverband

16 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg
Wat je functie inhoudt
Huntington cliënten zijn heel divers van leeftijd maar ook qua ziektebeeld: de één heeft neurlogische/lichamelijke symptomen en de ander meer gedrag/psychiatrische symptomen.
Je bouwt een vertrouwensrelatie op met de bewoners en onderhoudt deze intensief. Je begeleid cliënten met (psycho)-sociale problemen en verleent individuele zorg, ook of juist bij aangrijpende gebeurtenissen.

Geen dag is hetzelfde! Als Helpende (Plus) verleen je de best mogelijke basiszorg en begeleiding aan de bewoners en draag je zorg voor een fijn en veilig woonklimaat. Je bent werkzaam in een bouwend team en krijgt de ruimte om echt contact te maken met de bewoners, om zo te ontdekken welke aanpak zij prettig vinden en hoe jij ze kan helpen in hun zelfredzaamheid. Daarnaast heb je een belangrijke signalerende rol: als jou zaken opvallen of je het gevoel hebt dat er iets niet klopt of anders kan, dan pak je dat op met je collega’s en leidinggevende. Samen ga je op zoek naar een goede oplossing en waarderen we jouw input ontzettend!
Je bent in staat om samen met je collega's voor de cliënten, ondanks hun beperkingen, een prettige woonomgeving te creëren.

Wat wij vragen
Je bent in het bezit van je Helpende of Zorgkundige diploma en mogelijk ook je Helpende Plus certificaat. Heb je het certificaat nog niet, maar wil je dit wel behalen? Dan bieden wij je graag deze mogelijkheid.
Daarnaast heb je affiniteit met, en bij voorkeur al enige (stage)ervaring in de ouderenzorg. Als persoon ben je zelfstandig, flexibel en empathisch en ben je computervaardig.
Huntington is een complexe en daardoor uitdagende doelgroep, elke persoon is anders, waardoor de focus op gedragsproblematiek gelegen is. Het is belangrijk dat dit stuk je intrigeert en interesseert!

Wat wij je bieden
  • Belangrijk werk op een gezellige, warme zorglocatie!
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, waarbij je uren samen met jou worden bepaald.
  • De functie is ingeschaald in FWG25 (min. € 2.339,72 en max. € 2.928,86 euro bruto per maand op basis van 36 uur per week) volgens de CAO VVT.
  • We bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, veel opleidingsmogelijkheden (vinden we erg belangrijk, zowel als persoon als professional), collectieve verzekeringsvoordelen, FiscFree en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Interesse?
Leuk! Reageer dan op deze vacature en we drinken graag een kop koffie met je! Heb je nog vragen? Dan kun je even contact opnemen met Marian Houwers, teamleider Huntington en PG+ op T. 088 – 98 782 96.

Wil je meer weten over ons Expertisecentrum? Check dan de link: Woongroepen Huntington Weert (landvanhorne.nl)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.