Cicero Zorggroep zoekt een

Helpende (Plus) of Verzorgende IG - Cicero Zorggroep (Brunssum, 16-20 uur)

Dienstverband

16-20 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 2

Standplaats

Brunssum

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij Helpende (Plus) of Verzorgende IG en wil je graag aan de slag in de ouderenzorg, bij een organisatie waar echt tijd is voor de bewoners en waar jij alle ruimte krijgt om je te ontwikkelen? En wil je graag werken op een nieuwe, moderne en diverse afdeling (PG en somatiek)? Solliciteer dan snel als Helpende (Plus) of Verzorgende IG bij afdeling de Gouden Regen bij zorgcentrum Schuttershof.
Wat ga je doen?

Op de nieuwe, kleinschalige afdeling Gouden Regen van zorgcentrum Schuttershof in Brunssum ga jij als helpende (plus) onze bewoners in de ochtend- en/of avonduren ondersteunen. Denk hierbij aan de alledaagse dingen die bewoners zelf niet meer kunnen, zoals opstaan, wassen, aankleden, naar het toilet gaan en licht huishoudelijk werk. Daarbij bied je een luisterend oor want sociale steun geven is erg belangrijk. Soms komt het voor dat  je assisteert bij wondverzorging en stomazorg. Ben je helpende plus? Dan mag je ook medicijnen verstrekken en toedienen.

Als verzorgende IG voer je bovendien een aantal verpleegtechnische handelingen uit, zoals het geven van een injectie, het verzorgen van katheters, wondverzorging en stomazorg. Ook toedienen van medicatie en verzorgen van wonden behoort tot je werkzaamheden. Als er zich veranderingen bij een bewoner voordoen, signaleer je die tijdig en maak je dit kenbaar aan je team. Daar waar dat nodig is, bied je psychosociale begeleiding. Ten slotte zie je toe op de kwaliteit van zorg en begeleid en informeer je bewoners, familie en relaties van bewoners en verricht je administratieve taken.

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent in het bezit van het diploma Helpende, Helpende Plus of Verzorgende IG.
 • Als Verzorgende IG werk je diensten van 7.00 tot 15.30 uur en/of van 14.30 tot 23.00 uur. Als Helpende (Plus) werk je dienst van 7.30 tot 13.00 uur en/of 17.00 tot 21.00 uur.
 • Je bent een enthousiaste, betrokken en lieve collega met een gouden hart voor de ouderenzorg.
 • Je bent iemand die initiatief neemt, eigen verantwoordelijkheid draagt, goed kan communiceren en cliëntgericht is.
 • Je beschikt over een goed inlevingsvermogen, bent erg geduldig en voelt onze bewoners goed aan.

Wat bieden wij jou?

 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een aantrekkelijk salaris op basis van je opleidingsniveau en relevante ervaringsjaren:
 • - als Helpende word je ingeschaald in functiegroep 25 (minimaal € 2.285,77 bruto per maand en maximaal € 2.928,86 bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • als Helpende Plus word je ingeschaald in functiegroep 30 (minimaal € 2.285,77 bruto per maand en maximaal € 3.013,60 bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • - als verzorgende IG wordt je ingeschaald in functiegroep 40 (minimaal € 2.536,95 bruto per maand en maximaal € 3.502,58 bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Vakantiegeld (8%) en vaste eindejaarsuitkering (13e maand).
 • Korting op sportschool-abonnement en (zorg)verzekering.
 • Een 'regeling voordelen medewerkers' waarmee je aantrekkelijke korting krijgt op grote aankopen (telefoon, laptop, e-bike).
 • Het volgen van verschillende cursussen en opleidingen behoort tot de ontwikkelmogelijkheden.
 • De mogelijkheid om extra verlof te kopen.
 • Leuke collega’s, een warm welkom en ontzettend dankbare bewoners.

Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 3.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.500 medewerkers en 700 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Afdeling Gouden Regen - Zorgcentrum Schuttershof
Afdeling Gouden Regen is de nieuwe, moderne afdeling van ons zorgcentrum Schuttershof, dat grenst aan Schutterspark. Op deze afdeling wonen zowel mensen met dementie (PG) als mensen met somatische aandoeningen. De afdeling telt twaalf bedden en een team van ongeveer tien collega’s. De Gouden Regen wordt binnenkort tevens uitgebreid met 2 kleine woonunits.

Wil je nog meer informatie over de Gouden Regen? Check dan de video hieronder:

https://www.youtube.com/watch?v=aoazN6ARIFM

Direct solliciteren?

Klik op de button 'Solliciteer direct' en vul het sollicitatieformulier voor in! We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. De kosten hiervan zijn voor rekening van Cicero. Ook willen wij graag je originele relevante diploma’s checken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.