Land van Horne zoekt een

Helpende (plus) met accent op nachtdiensten

Dienstverband

16 - 24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Maarheeze

Werkvelden

Ouderenzorg
Zorg jij voor een veilige woonomgeving zodat onze cliënten 's nachts rustig kunnen slapen? Dan is werken bij zorgcentrum Marishof (afdeling somatiek) misschien wel iets voor jou. Lijkt dit jou een leuke uitdaging? Dan maken wij graag kennis met je!

Wat je functie inhoudt
Als verzorgende lever je een bijdrage aan welzijn, verzorging en begeleiding van de cliënten aan de hand van de daarvoor geldende protocollen en ben je mede verantwoordelijk voor het opstellen van de zorgplannen. Deze vacature als Verzorgende IG is speciaal gericht op de nachtdiensten. Ook in de nacht hebben onze cliënten aandacht nodig als ze niet kunnen slapen. Daarom staat werken met je hart bij jou centraal, want als verzorgende voel je je betrokken bij onze cliënten. Je zorgt ervoor dat een cliënt zich in de nacht ook veilig voelt. Je gaat uitdagingen niet uit de weg en je streeft altijd naar verdere verbetering van de zorg.

Wat wij vragen
Natuurlijk heb je een diploma op zak: helpende plus of verzorgende IG. Je bent vakkundig, bij voorkeur met ervaring in de ouderenzorg. Van jou wordt verwacht dat je verantwoordelijkheid draagt voor de aan jouw toevertrouwde cliënten. Methodisch kunnen werken en goede contactuele eigenschappen zijn vanzelfsprekend. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.

Wat wij je bieden
Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aangeboden. De arbeidsduur wordt in onderling overleg vastgesteld en ligt tussen de 16 - 24 uur. Het accent ligt op werken in de nacht maar daarnaast werk je enkele dag- of avonddiensten per maand.

Het salaris voor helpende plus is volgens VVT- CAO FWG 25 (minimaal € 2.339,72 en maximaal € 2.928,86 bruto voor 36 uur) en op basis van jouw werkervaring.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Dat houdt in dat je naast je salaris onder meer 8% vakantiegeld krijgt én een eindejaarsuitkering van 8,33%. Daarnaast natuurlijk nog de onregelmatigheidstoeslag voor het werken in de weekenden en e-learning van Goodhabitz.

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de teamleider Sandra Vos, T. 06 18 30 17 72.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.