Sevagram zoekt een

Helpende vaste avonddienst Dr. Ackenshuis in Gulpen

Dienstverband

20 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Gulpen

Werkvelden

Ouderenzorg
Helpende vaste avonddienst Dr. Ackenshuis in Gulpen
Een band opbouwen met bewoners én ondersteunen bij uitdagende zorg! En dat binnen een locatie waar het echte "dorp gevoel" duidelijk merkbaar is. Dat is waarom collega’s graag werken binnen de afdeling woonzorg van Dr. Ackenshuis, waar bewoners met somatische zorgvragen wonen.

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga je aan de slag?
Jij gaat aan de slag binnen locatie Dr. Ackenshuis. Dit is een groter huis met 134 bewoners dat onderverdeeld is in verschillende afdelingen gericht op woonzorg of dementiezorg. Iedere afdeling kent zijn eigen huiselijke karakter en gezelligheid. Het is een warme, dorpse locatie die bekend staat om haar “gemoedelijke sfeer” en waar collega’s elkaar ondersteunen, aanvullen en versterken! Je komt te werken binnen afdeling woonzorg. Hier wonen ouderen die vanwege lichamelijke klachten niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen.

We bieden je de mogelijkheid om aan de slag te gaan in vaste avonddienst voor +/- 20 uurtjes per week. Ideaal als je op zoek bent naar meer regelmaat in je rooster of wanneer je overdag met de kinderen bent. Wil je meer of minder uren werken? Dan is dit bespreekbaar!

Jouw baan als helpende in vaste avonddienst binnen Dr. Ackenshuis in Gulpen?
Bij ons verleen je kwalitatieve, warme zorg waar voldoende tijd en aandacht voor de bewoner écht centraal staan. De somatische zorg kan uitdagend zijn en biedt tegelijkertijd ruimte om echt een band op te bouwen met bewoners. Dat jij de bewoners goed kent en weet wat er speelt, zorgt ervoor dat jij de beste mensgerichte zorg en welzijn kunt leveren! Hierbij hou je rekening met eigen leefgewoontes die in samenspraak vraaggericht worden aangeboden om het thuisgevoel te evenaren.

Wil jij solliciteren op deze vacature bij Sevagram Gulpen?
Solliciteren bij Sevagram maken we voor jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt klikken op de sollicitatie button of een whatsappbericht sturen naar Melissa (Recruiter) op 06 28 49 58 51.

Heb je eerst nog wat vragen? Of wil je misschien wat meer informatie? Je kunt contact opnemen met teammanager Bea (06 39 26 56 92).