DeSeizoenen zoekt een

Huishoudelijke Dienst, oproep- / vakantiekracht, locatie Elivagar in Roggel

Dienstverband

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Roggel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Medewerker Huishoudelijke Dienst, oproep- / vakantiekracht, locatie Elivagar in Roggel

Aangenaam,
wij zijn DeSeizoenen. In onze zes woon- en werkgemeenschappen begeleiden we zo’n 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We geloven dat elk mens unieke talenten en mogelijkheden heeft. Daarom staat dat bij ons centraal.

Voor onze zorglocatie Elivagar in Roggel zijn we op zoek naar een medewerker huishoudelijke dienst.

Wat ga je doen?
Als huishoudelijk medewerker maak je schoon in de woonhuizen en werkgebieden. Je levert hiermee een belangrijke bijdrage aan een fijne leefomgeving van bewoners en medewerkers. Een ontmoeting met bewoners maakt het werken extra leuk.

Wat vragen we van jou?
Jij bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt voor schoonmaakwerk. Je vindt het leuk om te zorgen voor een schone werk- en woonomgeving voor onze bewoners en medewerkers.

Wat bieden wij?
  • Een oproepovereenkomst waarbij we samen bespreken wat past bij jouw persoonlijke situatie.
  • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 15, tussen €12,53 en €16,72 bruto per uur.
  • Alles wat is afgesproken in de cao GHZ, zoals vergoeding woon-werkverkeer en een goede pensioenvoorziening.
  • Natuurlijk wordt je ingewerkt en schoonmaakschema’s zijn aanwezig.

Je treft een fijne werksfeer en betrokken collega’s in een prachtige werkomgeving.

Locatie Elivagar in Roggel
Midden in de groene en rustige dorpse kern van Roggel bevindt zich onze woon- en werk gemeenschap Elivagar onderdeel van DeSeizoenen.

Werken doen onze bewoners in ons creatief en ambachtelijk werkgebied de Koppeling, onze prachtig gelegen Leudalschuur en GAAF. Op de Koppeling maken we o.a. kaarsen en kussens, verkopen we ambachtelijk snoep en kan je terecht voor een heerlijke kop koffie. Binnen GAAF, staat up-cycle en recycle centraal. En in het prachtige Leudalbos ligt onze boshut alwaar de bewoners werken voor en in de natuur o.a. hout kloven, groentetuin, onderhoud groenvoorzieningen.

Meer weten?
Heb je interesse en wil je nog wat vragen voordat je solliciteert, bel of app dan gerust met Christel van Boxtel, coördinator huishoudelijke dienst, op 06 822 99 690.

Wil je alvast meer lezen over de DeSeizoenen en locatie Elivagar in Roggel, kijk dan op https://deseizoenen.org/elivagar/