Pactum zoekt een

Jeugdzorgwerker C of D | Kleinschalige Open Behandelgroep | 28-36 uur | Venlo

Dienstverband

28 - 36 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Met ingang van de zomer 2024 verwelkomen wij een nieuw hoofdstuk voor Behandelgroep Hoogstraat, als we onze intrek nemen in Venlo. Deze verhuizing markeert onze overgang naar een kleinschalige aanpak, waarbij we onze zorg verlenen in een geschakeld pand opgedeeld in twee kleinere groepen, elk met maximaal 4-6 jongeren. Dit stelt ons in staat om onze focus op gespecialiseerde hulp voor jongeren met complexe hechtings- en traumaproblemen nog verder te verdiepen. In een veilige, ondersteunende groepsomgeving werken onze ervaren medewerkers aan het verbeteren van emotieregulatie, het bieden van psycho-educatie en het bevorderen van inzicht in eigen gedrag en emoties, alles vanuit een basishouding van verbindend gezag.


Jeugdzorgwerker C of D

Hoogstraat, Venlo (Limburg)

We gaan graag in gesprek welke uren bij jouw situatie passen. Wij bieden minimaal 32 uur en maximaal 36 uur.Contactgegevens Lisanne Timmer Bellen: 0493-327555, WhatsApp: 06-21910542, email: werkenbijpactum@vigogroep.nl

"Op Hoogstraat creëren we een veilige haven waar jongeren hun kracht ontdekken en hun eigen weg naar volwassenheid kunnen bewandelen."

Wat is behandelgroep de Hoogstraat?

Gelegen in Venlo, voortbouwend op onze fundamenten in Tegelen, biedt Behandelgroep de Hoogstraat specialistische zorg voor jongeren van 12 tot 18 jaar met complexe hechtings-, trauma-, en andere problematieken. Onze aanpak is gericht op het creëren van een veilig klimaat waarin jongeren de kans krijgen om te groeien, te leren en te werken aan hun zelfstandigheids- en sociale vaardigheden. Vanuit actieve betrokkenheid en steeds in nauwe samenwerking met het netwerk rondom de jongere.

Hoe is het team van behandelgroep de Hoogstraat?

Ons team bestaat uit toegewijde jeugdzorgwerkers die een positieve, humorvolle benadering hanteren, aangepast aan de individuele behoeften en wat passend is voor elke jongere. We zetten ons in voor het creëren van een stabiel en veilig groepsklimaat, waarbij we de jongeren begeleiden in hun ontwikkeling naar volwassenheid. Momenteel zoeken we een zelfstandige en verbindende collega die als mentor fungeert en de zorg voor onze jongeren coördineert en intensief samenwerkt met ouders en andere belangrijke personen in hun leven.

Wat ga je doen als Jeugdzorgwerker bij de Hoogstraat?

In deze rol richt je je op de opvoeding en behandeling van jongeren met complexe problematiek. Je werkt samen met het team om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waarin jongeren kunnen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Dit omvat de coördinatie van voortgangsgesprekken, verslaglegging proces en het uitvoeren van 24-uurs diensten inclusief slaap-, dag-, en late diensten, en het bevorderen van een positieve toekomst voor elke jongere door intensieve samenwerking met hun sociale netwerk.

Vereisten

Wat vraagt Pactum van een Jeugdzorgwerker?

 • Je hebt een afgeronde MBO/HBO zorg opleiding (zoals SPW, Pedagogiek, SPH, Toegepaste Psychologie, Social Work, Begeleider Specifieke Doelgroepen) OF een afgerond EVC traject met SKJ registratie;
 • Je hebt bij voorkeur enige jaren ervaring binnen de jeugdzorg;
 • Je hebt kennis van de sociale kaart en actuele wet- en regelgeving;
 • Je hebt kennis van relevante methodieken en kunt deze adequaat toepassen;
 • Je hebt kennis van en of ervaring met de systeembenadering.

Wat biedt Pactum een Jeugdzorgwerker?

Je komt te werken in een interessante werkomgeving met een informele en collegiale sfeer en een team dat voor de doelgroep staat. We bieden arbeidsvoorwaarden conform de CAO Jeugdzorg.

 • Een contract bij Pactum Jeugdzorg!
 • We starten met een contract voor bepaalde tijd en zetten deze graag om naar onbepaalde tijd bij goed functioneren;
 • Inschaling in de CAO Jeugdzorg:
 • Jeugdzorgwerker C in schaal 8 (€2808- €4171) ovb 36-uur;
 • Jeugdzorgwerker D in schaal 7 (€2686 - €3839) ovb 36-uur;
 • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals eindejaarsuitkering, studiefaciliteiten en een fietsplan;
 • Een geweldig team van gedreven collega’s en uitdagend werk, waarin je uitgenodigd wordt om het beste uit jezelf te halen.

Wil je meer weten over de functie van Pactum voor Jeugdzorgwerker bij Hoogstraat?

 • Voor vragen over deze functie of de organisatie kun je terecht bij Miriam Theunissen, RVE manager via: miriamtheunissen@vigogroep.nl
 • Voor vragen over de procedure kun je terecht bij de afdeling Recruitment via 0493 – 327 555 of werkenbijpactum@vigogroep.nl t.a.v. Lisanne Timmer. Liever even een appje? Die kun je sturen naar 06 - 21 91 05 42.