Vincent van Gogh, voor geestelijke gezondheidszorg zoekt een

Klinisch Psycholoog of Klinisch Neuropsycholoog Poli Ouderen | 24 - 36 uur

Dienstverband

24 - 36 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Jeugdzorg

Als Klinisch Psycholoog of Klinisch Neuropsycholoog bij Poli Ouderen vervul je een cruciale rol in het verlenen van specialistische zorg aan cliënten vanaf 65 jaar met diverse psychiatrische problematiek en aanverwante aandoeningen, zoals depressie, persoonlijkheidsproblematiek, trauma, angststoornissen, dementie en verslaving.

Wat jouw functie gewoon anders maakt

Wat onze cliënten met elkaar gemeen hebben, is dat zij allen ouder dan 65 jaar zijn. De psychiatrische aandoeningen en hulpvragen die zij hebben, zijn echter zeer uiteenlopend. Denk bijvoorbeeld aan stemmingsstoornissen en persoonlijkheidsprobleematiek, maar ook aan PTSS en autisme. Dit maakt dat jouw werkzaamheden op Poli Ouderen zeer afwisselend zijn; geen dag is hetzelfde.

Jij levert als behandelend psycholoog een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van onze cliënten. Of het nu gaat om individuele behandelingen of groepstherapieën, jouw focus ligt onder andere op het bieden van effectieve behandelingen gericht op cognitieve gedragstherapie, schematherapie, ACT of EMDR. Je bent actief betrokken bij de cliënten van de dagbehandeling. Daarnaast ben je ook betrokken bij de (neuro)psychologische diagnostiek. 

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Regiebehandeling: Als regiebehandelaar ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van behandelplannen. Je leidt het multidisciplinaire team om de meest effectieve en passende behandeling voor de cliënten te waarborgen.
 • Diagnostiek: Je voert diagnostische gesprekken en (neuro)psychologische onderzoeken uit om de hulpvraag en behoeften van de cliënten helder te krijgen. Op basis hiervan stel je behandelplannen op.
 • Behandeling: Je biedt individuele en mogelijk groepsgerichte therapieën aan, afhankelijk van de behoeften van de cliënten. Je past diverse evidence-based therapeutische benaderingen toe.
 • Samenwerking: Je werkt nauw samen met het multidisciplinaire team, waaronder gz-psychologen, psychiaters, specialist ouderengeneeskunde, verpleegkundigen, spv en systeemtherapeut.
 • Deskundigheid: Je blijft op de hoogte van recente ontwikkelingen in het vakgebied en past deze kennis toe in je werk. Je draagt bij aan de professionele ontwikkeling van het team.

Bij Poli Ouderen maak je deel uit van een hecht en toegewijd team dat zich inzet voor de zorg van ouderen met complexe psychiatrische uitdagingen. Jouw expertise en betrokkenheid dragen bij aan het bieden van waardevolle behandeling en ondersteuning aan onze cliënten.

Lees hier het verhaal van jouw toekomstige collega's Hanneke en Linsey

Vereisten

 • Je bent een BIG-geregistreerd Klinisch Psycholoog, bij voorkeur met ervaring met het diagnosticeren en behandelen van bovengenoemde doelgroep.
 • Je bent bekwaam en bevoegd tot het uitvoeren van cognitieve gedragstherapie en bij voorkeur ook in EMDR en schematherapie.
 • Je haalt er energie uit als je mee kan werken aan nieuwe ontwikkelingen en vindt het leuk daar beleid op te maken.
 • Je werkt zelfstandig, maar stemt daarbij af met je collega’s.

Wat we jou bieden

 • Inschaling conform CAO GGZ FWG 75. Het salaris bedraagt minimaal €6218 en maximaal €8728 bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Een vast contract voor 24 – 36 uur per week.
 • Een welkomstpremie van €4000 bruto of een leaseauto voor de duur van 1 jaar als je nieuw in dienst komt en minimaal 1 jaar in dienst blijft (m.u.v. kandidaten die via een bemiddelingsbureau worden aangeboden). Informeer naar de voorwaarden tijdens jouw kennismakingsgesprek.
 • Een fijne werkplek in Venlo.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder vakantiegeld, een 13e maand, balansbudget, pensioenopbouw, een collectieve zorgverzekering en meer).
 • Een uitgebreid aanbod van producten en diensten om fiscaal gunstig aan te schaffen. Zo koop je bijvoorbeeld voordelig een nieuwe laptop of telefoon.
 • Studie- en scholingsmogelijkheden, zoals laagdrempelige onlinetrainingen die je op zowel persoonlijk als professioneel gebied ondersteunen, maar ook bijzondere scholingswensen zijn bespreekbaar. Als opleidingsinstituut zijnde bieden we mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen en persoonlijke ambities waar te maken.
 • Kom je met de auto? Parkeren is voor jou geregeld. Daarnaast zijn onze locaties ook met het OV goed bereikbaar.
 • Wil je meer weten over werken bij Vincent van Gogh? Klik dan hier voor meer informatie.

Gewoon even bellen?

Heb je vragen over de inhoud van deze functie of wil je graag een dag meelopen? Neem dan contact op met Hanneke Bertens, GZ-Psycholoog Poli Ouderen, via hannekebertens@vigogroep.nl.

Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, dan kun je terecht bij Vera Urru, Specialist Werving & Selectie, via 0612204724 of werken@vigogroep.nl.

Hebben wij jouw interesse gewekt voor de functie van Klinisch Psycholoog of Klinisch Neuropsycholoog Poli Ouderen bij Vincent van Gogh? Stuur dan je cv en korte motivatie via de button onderaan de pagina.