Mondriaan zoekt een

Leerling verpleegkunde

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heerlen Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Bij Mondriaan zijn er weer opleidingsplaatsen voor verpleegkundigen (niveau 4 en 6) beschikbaar. Dit kan zowel in Heerlen, Maastricht als op de buitenlocaties zijn. Met veel verschillende doelgroepen, behandelwijzen en deskundige collega’s is er volop aandacht voor jouw ontwikkeling. Heb jij de ambitie om verpleegkundige te worden en zie jij de voordelen van een leerarbeidsovereenkomst? Dan zien wij graag je reactie!

Past deze functie bij jou?
Mondriaan heeft diverse opleidingsvacatures tot verpleegkundige. Als verpleegkundige in opleiding leer je zelfstandig uitvoering te geven aan het verpleegkundig proces. Dit omvat het afnemen van een anamnese, verpleegkundige diagnosestelling, opstellen van het verpleegplan, uitvoeren van de verpleegkundige zorg en evaluatie van de verleende zorg. Je maakt hierbij deel uit van een multidisciplinair team. Dit team bestaat uit allerlei deskundigen uit verschillende beroepsgroepen zoals verpleegkundigen, psychiaters, psychologen, maatschappelijk werkers en andere therapeuten.

Je draait mee in het dienstrooster van de afdeling waar je werkt, dat betekent dus ook in wisselende diensten werken.

Verschillende opleidingsmogelijkheden tot verpleegkundige
Hbo-v deeltijd
De hbo-v deeltijd is bedoeld voor zij-instromers, bij voorkeur met een eerder gevolgde opleiding of werkervaring binnen zorg of welzijn. Voor kandidaten die niet BIG-geregistreerd zijn biedt Zuyd een 10-weekse basismodule aan voorafgaand aan de opleiding: Zuyd Switch. Voor meer informatie over deze opleiding, verwijzen we je naar www.zuyd.nl. Vooropleidingseisen: HAVO, MBO niveau 4 (of 21+ toets).

Hbo-v duaal ouderenzorg
De hbo-v duaal is bedoeld voor huidige hbo-v voltijd studenten die per september 2023 over kunnen stappen naar het duaal Ouderentraject voor de laatste twee jaar van de opleiding.
Vooropleidingseisen: propedeuse hbo-v en toestemming van onderwijsinstelling om over te stappen naar duaal-traject.

Mbo-v flex+
Deze vacature is bedoeld voor zij-instromers, bij voorkeur met een eerder gevolgde opleiding of werkervaring binnen zorg of welzijn. De opleiding duurt -afhankelijk van het traject dat je op basis van een intake van de flexacademie van Vistacollege krijgt aangeboden- 2 tot 4 jaar. In deze periode ga je 1 keer per week naar school voor de theorie. Er wordt een hoge mate van zelfstandigheid en eigen regie verwacht om je leerproces zelf vorm te geven. Voor meer informatie, klik hier.
Vooropleidingseisen: VMBO-K, VMBO GL, VMBO TL, MBO niveau 3, instaptoets.

Mbo-v instroom
Deze vacature is bedoeld voor kandidaten die reeds een mbo-v opleiding in BOL variant volgen, of een mbo-V BBL variant binnen een andere instelling en die willen overstappen naar een BBL traject binnen Mondriaan. Deze opleiding duurt -afhankelijk van het instroommoment- 1 tot 3 jaar, in deze periode ga je 1 keer per week naar school voor de theorie. Voordat je kunt solliciteren dien je toestemming te krijgen van de ROC waar je je opleiding volgt voor de overstap naar de BBL variant.
Vooropleidingseisen: 1ste jaar mbo-v BOL behaald.

Mbo-v verkort
Deze vacature is bedoeld voor verzorgenden-IG die graag een verpleegkundige opleiding willen volgen. Deze mbo-opleiding duurt 2,5 jaar. In deze periode ga je 1 keer per week naar school voor de theorie.
Voor meer informatie over deze opleiding verwijzen we je naar www.vistacollege.nl.
Vooropleidingseisen: verzorgende IG behaald.

Dit neem je mee
Als verpleegkundige in opleiding binnen de ggz begeleid je de cliënt bij het weer op orde krijgen van zijn dagelijks leven. Je bent een professional die verzorging en ondersteuning biedt en zorgt voor een prettige, veilige sfeer. Dit vraagt geduld, enthousiasme, creativiteit en doorzettingsvermogen. Maar ook 'gewoon doen'. Je bent je bewust dat jouw gedrag in verschillende situaties voorbeeldgedrag is voor de cliënt. Die heeft zelf moeite met 'gewoon doen' en is (tijdelijk) niet in staat om problemen voldoende het hoofd te bieden.

Wat wij bieden
Wij bieden jou een brede opleiding en gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige leer- en werkomgeving Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie dan ook diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen.

Je krijgt een contract voor bepaalde tijd (leerarbeidsovereenkomst) voor 36 uur per week, inclusief 7,2 uur lestijdvergoeding buiten schoolvakanties.
Het salaris bedraagt minimaal €1.468,-- en maximaal €2.181,-- (leerlingsalaris conform CAO GGZ) of een aanbod conform CAO GGZ afhankelijk van werkervaring en vooropleiding. Deze bedragen zijn bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Is je interesse gewekt?
Voor informatie over de functie kan je contact opnemen met Cindy van der Meijs, coördinator praktijkopleiding, bereikbaar op het nummer: 06-29676242.

Het combineren van werken en leren heeft aantrekkelijke kanten, maar stelt zeker hoge eisen aan de student. Heb je interesse, stuur dan een reactie via de sollicitatiebutton. Geef hierbij duidelijk aan in de sollicitatiebrief naar welk opleidingsniveau en opleidingsvariant de voorkeur uit gaat.

De selectieprocedure
De selectieprocedure bestaat uit een aantal stappen. Er wordt gestart met een verplichte informatiebijeenkomst op 4 april 2023 in de avond. Vervolgens wordt er een digitaal assessment gepland in week 15. Het sollicitatiegesprek zal wordt gepland in week 16. Daarna zullen referenties opgevraagd worden. Meeloopdagen kunnen een onderdeel zijn van de procedure, deze zullen in overleg gepland worden.

Heb je interesse, stuur dan een reactie vóór 1 april 2023 via de sollicitatiebutton.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen.

De leerarbeidsovereenkomst gaat in op 01-09-2023.