Linda Koolen

Loopbaancoach Noord- en Midden Limburg

Dit ben ik

Ik heb ruim 25 jaar werkervaring als loopbaancoach. Sinds 2009 werk ik als zelfstandige voor diverse zorgprofessionals in Noord– en Midden Limburg. Bij mij staat de Mens en zijn Loopbaan altijd centraal.

Wat doe ik

Altijd al gedroomd van een werken in de zorg? Denk eens na over een carrièreswitch. Ik gun iedereen die droombaan waarbij je niet in de gaten hebt dat je aan het “werk’ bent. Ik begeleid jou naar die vervolgstap in jouw loopbaan waarbij we vooral inzetten op jouw talenten. Wat die talenten zijn kunnen we samen gaan ontdekken.

Dromen, durven, doen!

Zit je wat minder in je vel op je werk? Ben je overbelast? Ik vind het belangrijk dat je in je werk zoveel als mogelijk inzet op je energiegevers. Samen kunnen we gaan bekijken wat jou energiegevers zijn en waar je energielek zit. Dit alles om je vitaliteit goed in balans te houden of te krijgen en zo ook uitval te voorkomen.

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf!  Laten we (elkaar) ont-MOETEN.

Ik durf jou te bewegen om buiten je geijkte pad te stappen zodat je die stap ook echt gaat zetten om meer eigen regie te krijgen over je eigen ontwikkeling en je inzichten geeft in jouw talenten en wat jouw werkplezier geeft.

Zo werk ik

Ik omschrijf mijzelf als een eigenzinnige coach die vooral werkt met de methodiek GBV: "gezond boeren verstand". Verder ben ik praktisch ingesteld, benaderbaar en creatief in oplossingen.

Laten we samen die eerste stappen zetten. Ik kom graag in contact met je.

Gaan we samen aan de slag?