Daelzicht zoekt een

Bijbaan/weekendkracht Hof van Heel (LVB/MVB) in Heel (Regio Roermond)

Dienstverband

4 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, MBO niveau 2

Standplaats

Heel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

We zijn op zoek naar een locatieondersteuner; weekendkracht en vakantiewerk. Je doet mooie ervaringen op in de gehandicaptenzorg en dat staat super goed op je CV!

Voor onze locatie Hof van Heel 3-4 in Heel (regio Roermond) hebben wij vacatureruimte voor de functie:

Locatieondersteuner (Ouderen)
4 uur per week, Heel

Wat ga je doen

Jij ondersteunt onze medewerkers tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Afhankelijk van jouw opleidingsachtergrond en je ervaring kunnen de werkzaamheden variëren. Je kunt denken aan zorg gerelateerde taken zoals persoonlijke verzorging, samen koken of helpen met eten. Huishoudelijke taken als boodschappen doen of kamer opruimen. Maar ook aan persoonlijke aandacht voor de bewoners; samen een activiteit doen of gewoon een praatje te maken.

Wat je ook doet, je staat er nooit alleen voor! Er is altijd een collega die je begeleidt.

De nadruk van jouw taken als zorgondersteuner liggen op de begeleiding van de ouder wordende cliënten in hun dagelijkse ritme. Er wordt gewerkt met de methode Urlings; Je stimuleert het behoud van zelfstandigheid bij de cliënt, biedt ondersteuning en (lichte) verzorging en neemt over waar het niet meer lukt, beweegt mee met de cliënt. 

Er wordt gewerkt in een rooster met wisselende diensten (geen slaap- of nachtdiensten).

Locatieprofiel

Het Hof van Heel is een prachtig woon-/zorggebouw (opgeleverd in april 2021) met 51 appartementen. Naast de 51 appartementen zijn er vijf gezellige centrale woonkamers, waar cliënten en begeleiding kunnen samenkomen.

De bewoners waar jij medewerker begeleiding van wordt, hebben een lichte tot matige verstandelijke beperking. Sommige bewoners trekken zich terug als ze daar behoefte aan hebben, maar zoeken elkaar ook op voor gezelligheid of om samen te eten.

Genieten van de oude dag staat centraal in een huiselijke sfeer, waarbij, indien gewenst, passende dagactivering geboden wordt. Het vraagt maatwerk; iedere cliënt is anders en vraagt ook iets anders. De cliënt heeft het gevoel dat er altijd begeleiding is om op terug te kunnen vallen.

Dit ben jij

  • Volg jij op dit moment een zorgopleiding? Top! Maar ook als je nog geen achtergrond in de zorg hebt, kijken wij graag welke mogelijkheden er zijn.
  • Je bent in de zomerperiode minimaal 3 weken inzetbaar.
  • Je bent flexibel in te plannen.
  • Jij ziet het als een uitdaging om onze cliënten te ondersteunen in de begeleiding en dagelijkse verzorging.

Je krijgt van ons

  • Een goed salaris in schaal FWG 20;
  • In de avonden en/of weekenden komt hier ook nog onregelmatigheidstoeslag bovenop!
  • Reiskosten volgens CAO gehandicaptenzorg.

Daelzicht; daar word je gezien
Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Meer weten? Neem een kijkje op werken bij Daelzicht.

Belangstelling en solliciteren
Enthousiast geworden? Solliciteer snel via onderstaande button! Wil je liever bellen of een WhatsApp sturen? Dat kan naar Frank Dullens, Recruiter, via 0611179029.

Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Vanja Savelkoul, coördinerend begeleider, via 06-11407821.

 

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).