Daelzicht zoekt een

Locatie ondersteuner / weekendkracht (EMB) Huybheide 9-10 Koningslust

Dienstverband

8 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO, MBO niveau 2

Standplaats

Koningslust

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Een glimlach, daaraan heb jij genoeg om voldaan naar huis te gaan! Wil jij aan de slag in de gehandicaptenzorg? Ben jij een zorgverlener in hart en nieren die een passie heeft voor cliënten met een meervoudige beperking (EMB)? En ben jij op zoek naar een fijne werkplek waar je tijd kunt nemen voor je cliënten en ze zo een zo mooi mogelijke dag te bezorgen?

Voor onze locatie Huybheide 9-10 op ons instellingsterrein Savelberg in Koningslust hebben wij een vacature voor:

Locatie ondersteuner / weekendkracht Gehandicaptenzorg (EMB)
8 uur per week, Koningslust  

Zo ziet jouw baan eruit

De cliënten in jouw woongroep zijn in hun dagelijkse leven 24/7 van jou en je collega’s afhankelijk. Zij hebben een ernstig meervoudige beperking (EMB), zitten in een rolstoel en kunnen niet altijd vertellen hoe ze zich voelen. Door goed op te letten en je in te leven in je cliënt, weet je wat hij of zij je probeert duidelijk te maken. Of je nu bezig bent met ondersteuning in de verzorging of buiten gaat wandelen met de rolstoel, je bent continu alert op hoe de cliënt zich voelt.

Als locatie ondersteuner assisteer en/of ondersteun je bij de verzorging en begeleiding van cliënten binnen de woongroep. Ook voor het verrichten van huishoudelijke werkzaamheden draai jij je handen niet om. Je draagt met een optimistische kijk, bij aan een schone, prettige en gezellige woonomgeving voor de cliënt. Zo verbeter jij het welzijn van de cliënt! Daarnaast ondersteun je ook bij activiteiten in de dagbesteding voor onze bewoners. Gelukkig kost het jou geen moeite om activiteiten mee te verzinnen die de zintuigen blijven prikkelen. ​

Locatieprofiel

Huybheide 9 en 10 is een woongroep waar 12 rolstoel afhankelijke cliënten met een ernstige meervoudige beperking wonen. Belevingsgerichte zorg met oog voor detail zijn kenmerkend voor deze doelgroep. De nadruk ligt op het verzorgen van deze cliënten en in het aanbieden van belevenisgerichte activiteiten. Alle cliënten ontvangen een zinvolle daginvulling op de groep op ons sfeervolle terrein in Koningslust. Op de locatie zijn we voortdurend bezig om een slag te maken in het verder ontwikkelen van onze faciliteiten. Tijd en aandacht voor onze cliënten staat voorop. Wij organiseren dan ook onze werkzaamheden rondom de cliënt.

Dit bieden wij

  • Een salaris conform inschaling FWG 20 tussen € 2.027,- en € 2.766,- bruto per maand op basis van 36 uur in de functie Locatie ondersteuner, dit is een bruto uursalaris van minimaal € 12,99.
  • Een contract voor 8 uur per week.
  • Flexibele diensten en invloed op je rooster (wisselende diensten, geen nachtdiensten).
  • Opleidingen en coaching om optimaal met deze doelgroep te kunnen werken.
  • Een werkplek waar jouw visie en inbreng m.b.t. goede zorg en fijne samenwerking van harte wordt ontvangen!

Herken jij jezelf hierin?

Empathisch vermogen is voor deze baan een must. Je voelt je cliënten maar ook hun familieleden die op bezoek komen, goed aan. Voor hen ben je een warme en vrolijke persoonlijkheid die een goede sfeer weet neer te zetten. Je bent ook flexibel en vindt het leuk dat je van tevoren niet weet hoe de dag gaat verlopen. Verder is handig als je fysiek fit bent. Ondanks hulpmiddelen als tilliftsystemen gaat het lichamelijk gezien niet om licht werk. Verder heb je:

  • Je hebt minimaal een MBO-2 Helpende diploma OF je bent studerende aan een relevante opleiding in zorg en welzijn, zoals MMZ, Verzorgende IG, Verpleegkunde, HBO Social Work, HBO-V of HBO Pedagogiek.
  • Je hebt affiniteit met ADL-taken en huishoudelijke taken
  • Je kunt prima zelfstandig aan de slag, je bent sociaal vaardig
  • Je bent flexibel inzetbaar in de weekenden, natuurlijk heb je inspraak in je rooster!

Heb jij interesse in deze weekendbaan en ben je in het bezit van een relevant diploma op niveau MBO-3, zoals MMZ of Verzorgende IG, dan kun je deze baan invullen in de functie van Medewerker Begeleiding A. Deze functie wordt beloond in FWG 35.

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website Werken bij Daelzicht | Daelzicht en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteren’. Voor meer informatie kun je terecht bij Alfons Lormans, manager zorg, via 0627474131. Voor meer informatie over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Yvonne van Bezel, recruiter, via 0615265372.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in overleg.

 

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.