PavoZorg zoekt een

Locatiemanager Tegelen

Dienstverband

28-32 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Tegelen

Werkvelden

Ouderenzorg

Locatiemanager Tegelen

Ben jij die locatiemanager die graag alle ballen in de lucht houdt, anderen laat schitteren en het bieden van hartverwarmende zorg in al haar facetten faciliteert? Ga het gesprek met PavoZorg aan!

Over PavoZorg
Bij PavoZorg wonen 24 ouderen die niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen en dagelijks hulp nodig hebben bij de persoonlijke verzorging & begeleiding. Wij denken in mogelijkheden, bewegen mee met de beleving van onze bewoners en omarmen de ouderdom in al zijn facetten. In onze knusse kleinschalige woongemeenschap is er ruimte voor persoonlijke aandacht en activiteiten.

Bij PavoZorg wordt er onderscheid gemaakt tussen de kosten van wonen en de kosten voor de 24-uurzorg. De kosten voor het wonen betaald de bewoner zelf, de kosten voor de zorg worden vergoed vanuit de Wet Langdurige Zorg.

Binnen PavoZorg werkt iedereen vanuit de visie om onze bewoners een Hartverwarmend thuis te bieden. Hartverwarmend betekent voor ons persoonlijke aandacht en de best mogelijke zorg. Dit doen we door goed naar onze bewoners te kijken en te luisteren. Hierbij zijn kwaliteit en veiligheid één van de belangrijkste voorwaarden.

Wat zoeken wij?
Wij zoeken een warme, representatieve en verbindende persoonlijkheid met passie voor de ouderenzorg en met een duidelijke en open stijl van communiceren.

Wat ga je doen?
Als Locatiemanager ben je het gezicht van de locatie en je weet een sfeer te creëren waarin bewoners en familie zich welkom en thuis voelen en de medewerkers werkgeluk ervaren.
Je motiveert de medewerkers om het beste uit zichzelf te halen. Je bent verantwoordelijk voor de afgesproken kwaliteit van zorg, het personeelsbeleid en de continuïteit en dienstverlening aan de bewoners. Je ontwikkelt tactisch en operationeel beleid en vertaalt dit naar meerjarenplannen. Ook draag je zorg voor een goed commercieel beleid en continue bezetting van de kamers.

Verder ben je gesprekspartner van het zorgkantoor, de huisartsen, casemanagers en andere stakeholders in de regio. Als locatiemanager zit je achter het stuur als (bege)leider, coach en regelaar.

Wie ben jij?
Je bent een ervaren manager binnen de (ouderen)zorg en beschikt over inspirerend leiderschap en uitstekende communicatieve eigenschappen. Jij kan jouw passie voor het werk overbrengen op medewerkers, beschikt over de nodige overtuigingskracht, empathisch vermogen en je weet goed onderscheid te maken in verantwoordelijkheden en waar deze thuis horen.
Je herkent hulpvragen van collega's en kan hen hierbij ondersteunen. Je hebt affiniteit met de zorg en bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen je vakgebied en je kijkt er naar uit om je ervaring in een kleinschalige setting in te brengen.
Je beschikt over minimaal hbo werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur een zorgopleiding gevolgd.
Je bent 28-32 uur per week beschikbaar.