Sevagram zoekt een

MBO verpleegkundige bij Dr. Ackenshuis in Gulpen

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Gulpen

Werkvelden

Ouderenzorg
Mbo-verpleegkundige bij Dr. Ackenshuis in Gulpen
Jouw zorghart gaan sneller kloppen voor de ouderenzorg waarbij jij je helemaal op je plek voelt binnen een locatie waar het “dorp gevoel” duidelijk merkbaar is!

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga je aan de slag?
Jij gaat aan de slag binnen locatie Dr. Ackenshuis. Dit is een groter huis met 134 bewoners dat onderverdeeld is in verschillende afdelingen gericht op woonzorg of dementiezorg. Iedere afdeling kent zijn eigen huiselijke karakter en gezelligheid. Het is een warme, dorpse locatie die bekend staat om haar “gemoedelijke sfeer” en waar collega’s elkaar ondersteunen, aanvullen en versterken! Jij werkt binnen de verschillende afdelingen van het huis. Zo leer je veel van verschillende doelgroepen en heb jij zeker een baan vol afwisseling en uitdagende casussen.

Jouw baan als verpleegkundige binnen Dr. Ackenshuis in Gulpen?
In jouw rol als verpleegkundige werk je multidisciplinair samen met zorgmedewerkers, begeleiders en behandelaren. Daarbij ben jij verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van de zorgleefplannen van onze bewoners. Bovendien vervul je een coördinerende rol naar de verzorgenden IG. Binnen Dr. Ackenshuis wordt er gewerkt met verpleegkundige diensten. Ben jij die dag de verpleegkundige van dienst, dan draag je zorg voor een goede afstemming met de dienstdoende arts in acute situaties en bewaak jij het zorgproces.

Jouw dag ziet er in ieder geval nooit hetzelfde uit! Zo ben je het ene moment bezig met klinisch redeneren en het verrichten van verpleegtechnische handelingen en kruip je het andere moment in de rol van coach. Je werkt multidisciplinair samen, je stelt zorgleefplannen op, deelt kennis en denkt mee over innovatieve oplossingen. Daarnaast ben je betrokken, krijg je er energie van om jezelf te blijven uitdagen en met jouw kennis en ervaring anderen te inspireren. Zo zorg jij voor rust en stabiliteit op de afdelingen.

Wil jij solliciteren op deze vacature bij Sevagram Gulpen?
Solliciteren bij Sevagram maken we voor jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt klikken op de sollicitatie button of een whatsappbericht sturen naar Leonie (Recruiter) op 06-42410856.

Heb je eerst nog wat vragen? Of wil je misschien wat meer informatie? Teammanagers Lilian (06 12 54 65 49) en Bea (06 39 26 56 92) vertellen je graag meer!