Sevagram zoekt een

Mbo-verpleegkundige bij Tobias in Heerlen

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Vacature Verpleegkundige mbo of hbo bij Tobias
Werken binnen een ruim opgezette, mensgerichte, huiselijke omgeving waar je maximale vrijheid krijgt voor het uitvoeren van je werk als Verpleegkundige? Dan is Tobias in Heerlen je nieuwe werkplek.

Het werken binnen Tobias in Heerlen
Als Mbo-verpleegkundige binnen Tobias werk je nauw samen in een gedreven team van collega's met verschillende opleidingsachtergronden.

Binnen Tobias schenken we echt aandacht aan mensgerichte zorg én investeren we in het welzijn en geluk van onze bewoners. Daarnaast hebben we natuurlijk ook oog voor jou, als onze nieuwe collega. Jij krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen, mee te denken in innovaties of verbeteringen. Ook als deze totaal out of the box zijn. Zo ondersteun je de Hbo-verpleegkundige en zorg coördinator waar nodig en help je mee aan het waarborgen van onze kwaliteit van zorg. Hierin speel jij een belangrijke rol. Je functie biedt veel verantwoordelijkheden en flexibiliteit, maar daar waar nodig is er altijd ruimte om te sparren of samenwerken met de zorg coördinator.
Omdat we het belangrijk vinden dat we een team zijn zal jij het aanspreekpunt zijn voor en dag verantwoordelijke wanneer de zorg coördinator niet aanwezig is. Dit zorgt ervoor dat het werken als verpleegkundige binnen Tobias weer totaal anders is dan onze andere locaties.

Of jij nu al enkele jaren ervaring hebt of net je diploma hebt behaald, wij komen graag met je in contact.

Wil jij een indruk krijgen van je nieuwe werkplek bij Tobias?
Zorgcentrum Tobias verwelkomt ouderen die niet meer (geheel) voor zichzelf kunnen zorgen. Tobias biedt mensgerichte zorg aan mensen met dementie. Tevens kan het verpleeghuis het 'Volledig Pakket Thuis' (VPT) aan de huurders van de aangrenzende seniorenwoningen in De Haagdoorn bieden. Tobias ligt op het snijvlak van de mooie Heerlense wijken Bekkerveld en Aarveld. Het heeft in totaal 104 plaatsen. De kamers zijn verdeeld over vier etages, elk met een eigen 'leefstijl'. Cliënten kunnen aangeven op welke afdeling zij graag willen wonen. De benamingen van de acht woningen zijn typisch Heerlens en verwijzen naar de betreffende leefstijl.

Jouw baan als Verpleegkundige bij Sevagram!
  • Je krijgt de ruimte om uit te blinken in je kunnen en het voortouw te nemen;
  • Je komt te werken op een grote locatie met ruim 104 plaatsen en enthousiaste collega's;
  • We bieden een open en informele werkplek waar ook gelachen mag worden en je altijd een warm welkom krijgt;
  • Veel ruimte voor opleidingen, trainingen, cursussen en persoonlijke ontwikkeling;
  • Je bent verzekerd van een goed salaris volgens FWG 45 volgens CAO VVT;
  • Contractmogelijkheden worden in een persoonlijk gesprek met de teammanagers afgestemd;
  • Een uitgebreid meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
Overige arbeidsvoorwaarden conform cao VVT.

Wil jij gelijk solliciteren als Verpleegkundige bij Sevagram in Heerlen?
Ben jij net zoals ons enthousiast over het werken binnen Tobias? Dan ontmoeten wij jou graag! Solliciteren kan heel eenvoudig door je gegevens achter te laten via de solliciteerknop. Wij nemen dan contact met je op om nader kennis te maken, of neem direct contact op met Recruitment door te bellen of te appen naar 06 28 49 59 39

Heb je eerst nog wat vragen? Of wil je misschien wat meer informatie? Teammanager Vivian Dassen (06-43029482) vertelt je graag meer!

Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.