Daelzicht zoekt een

Medewerker Begeleiding Gehandicaptenzorg (EMB) Rozenhof 17 in Heel (nabij Roermond)

Dienstverband

24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Heel Roermond Maasbracht Herten

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Medewerker Begeleiding A - Rozenhof 17 - Heel (regio Roermond)

Medewerker Begeleiding Gehandicaptenzorg (EMB)

Kun jij je verplaatsen in mensen met een ernstig meervoudige beperking (EMB) en door hun ogen de wereld zien? Mooi! Want bij Daelzicht zetten we alles op alles om deze cliënten een zo fijn mogelijk leven te bieden. Dit doe jij als medewerker begeleiding door ze met liefde te verzorgen en passende activiteiten met ze te ondernemen.

Wij hebben plek voor een fijne nieuwe collega op onze locatie Rozenhof 17 in Heel:

Medewerker Begeleiding Gehandicaptenzorg (EMB)

24 uur p.w., vast contract, Heel


Zo ziet jouw baan eruit
De EMB cliënten in jouw woongroep zijn in hun dagelijkse leven 24/7 afhankelijk van jou en je collega's. Zij zitten misschien in een rolsstoel en kunnen niet altijd vertellen hoe ze zich voelen. Observeren staat in jouw werk dus voorop. Door goed op te letten en je in te leven in je cliënt, weet je dat wat hij of zij je probeert duidelijk te maken. Of je nu bezig bent met de verzorging of samen op de rolstoelfiets zit, je bent continu alert op hoe de cliënt zich voelt. Er wordt gewerkt met diverse goede hulpmiddelen om goede zorg te leveren, denk aan tilliftsysteem, douchebrancard of douchestoel op hoogte.  
 

Locatieprofiel 

Op Rozenhof 17 wonen 9 bewoners in de leeftijd van 22 tot 58 jaar. Het betreft een diverse doelgroep met overwegend EMB cliënten, waarnaast ook 2 cliënten met autisme. De mobiliteit van cliënten varieert. Er wordt intensief hulp geboden aan onze cliënten. Vaak is hierbij een gedeeltelijke of gehele overname door begeleiding noodzakelijk om te voorzien in hun alledaagse levensbehoefte. Het doel van de begeleiding is stabilisatie of begeleiding bij (geleidelijke) achteruitgang, waarbij behoud van vaardigheden nagestreefd wordt. Dit alles in een sfeer van gemak en comfort voor de cliënt.
Onze uitdaging is het aanbieden van een prettige dag invulling voor onze cliënten waarbij vooral gebruikt wordt gemaakt van de LACCS methodiek.
 

Dit bieden wij

  • Een salaris conform inschaling FWG 35 tussen € 2.338- en € 3.294, - bruto per maand op basis van 36 uur, passend bij de functie Medewerker begeleiding A.
  • Een vast contract voor 24 uur p.w. in een wisselend dienstrooster.
  • Werken op een moderne en mooie locatie, die vooruitstrevend is in de mogelijkheden voor EMB-cliënten.
  • Een jong dynamisch team waar belevingsgericht werken centraal staat.

Herken jij jezelf hierin?

  • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal niveau MBO-3 Verzorgende IG, Medewerker Maatschappelijke Zorg of vergelijkbaar.
  • Een passie voor het verrichten van verzorgende taken en verpleegkundige handelingen.
  • Ervaring met het werken volgens de LACCS-methode en kennis over autisme is een pre.
  • Je bent empathisch en kunt daardoor van nature cliënten en ook hun familieleden goed aanvoelen.   
  • Je kunt je op een flexibele en collegiale manier goed aanpassen aan veranderingen en ziet het als een plus als je niet altijd van tevoren weet hoe je dag gaat verlopen.
  • Dat het, ondanks de hulpmiddelen bij de verzorging, niet om fysiek licht werk gaat, schrikt je niet af.

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij ons te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website https://www.daelzicht.nl/werkenbij en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren 

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteren’. Meer weten? Vragen of voor je solliciteert een keer een oriënterend bezoekje brengen?  Neem gerust contact op met Sergio Bronnenberg, management trainee, via 0611726336.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in overleg.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform ons Werving- en Selectiebeleid voorrang in het plaatsingsproces.