Daelzicht zoekt een

Medewerker Begeleiding Gehandicaptenzorg (Ouderen) Huybheide 3-4

Dienstverband

18 - 32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Koningslust

Werkvelden

Gehandicaptenzorg, Ouderenzorg

Wil jij aan de slag in de gehandicaptenzorg? Wil jij je inzetten voor het comfort en de kwaliteit van leven van onze oudere cliënten? Weet jij als geen ander hoe belangrijk het is om de cliënt, ondanks het ouder worden, toch in zijn kracht te zetten en te werken vanuit eigen regie en autonomie? Wil jij bijdragen aan een waardevolle oude dag voor onze cliënten? Dan past deze vacature mogelijk bij jou!

Voor onze locatie Huybheide 3-4 hebben wij een vacature voor:

Medewerker Begeleiding Gehandicaptenzorg (Ouderen)
Uren in overleg, vast contract, FWG 35


Zo ziet jouw baan eruit

Je werkzaamheden bestaan uit het, zowel individueel als in teamverband, bieden van begeleiding en ondersteuning aan de cliënten. Het ondersteuningsplan van de cliënt is leidend voor de zorg en dienstverlening die geboden wordt. Op onze locatie streven wij ernaar de cliënt te volgen in zijn proces van veroudering waarin rust, aandacht, kwaliteit van leven en comfort centraal staan. We bieden dagbesteding op de woongroep aan. Zo kun je de cliënt volgen en kan iedereen op zijn eigen tempo de dag starten en aansluiten bij de rest van de groep op welk tijdstip dan ook. We hebben tenslotte te maken met de doelgroep ouderen. Onze mensen hebben zo min mogelijk verplichtingen en wij accepteren het zo veel mogelijk als een cliënt iets niet wil. De eigen regie en autonomie van onze cliënten staan dan ook voorop. Er wordt gewerkt in een rooster met wisselende diensten, zonder slaapdiensten.

Locatieprofiel 

Deze locatie is gelegen op ons terrein Savelberg in Koningslust. Op dit terrein vind je woonlocaties voor onze diverse doelgroepen en verschillende faciliteiten voor dagbesteding en de medische dienst. Huybheide 3-4 is een woongroep voor onze ouder wordende cliënten met een verstandelijke beperking en bijkomende beperkingen zoals syndroomproblematiek, visusproblemen, auditieve problemen, dementie, epilepsie, medische problematiek en problematiek als gevolg van een algehele veroudering. De cliënten zijn veelal rolstoelafhankelijk. Gedragsproblematiek komt ook voor, wat vaak gepaard gaat met dementie. Het streven is dat cliënten die op Huybheide 3-4 wonen, niet meer zullen verhuizen maar blijven tot de laatste levensfase. We bieden dan ook palliatieve zorg.

Dit bieden wij

  • Een vast contract;
  • Een salaris conform inschaling FWG 35 tussen € 2.338,- en € 3.294,- bruto per maand op basis van 36 uur in de functie van Medewerker Begeleiding A;
  • Flexibele diensten en invloed op je rooster;
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?

  • Een diploma in Zorg en Welzijn op minimaal niveau MBO-3, zoals een diploma SPW/MMZ-3/4, verzorgende ig (VIG) of verpleegkunde;
  • Jij bent geduldig, vriendelijk en straalt rust en vertrouwen uit;
  • Je hebt affiniteit met verzorgende taken en palliatieve zorg;
  • Je beschikt over een sterk inlevingsvermogen en bent creatief aangelegd;
  • Je bent bereid om te werken in een wisselend rooster (geen nachten).

Dit is Daelzicht
Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website Werken bij Daelzicht | Daelzicht en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren 

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteren’. Voor meer informatie kun je terecht bij Yvonne van Bezel, recruiter, via 0615265372

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.