Land van Horne zoekt een

Medewerker huishouding thuiszorg

Dienstverband

0,5 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Weert

Werkvelden

Thuiszorg
Een parttime baan, qua werktijden goed te combineren met schoolgaande kinderen én alleen werken op voor jou beschikbare dagen? Dan is medewerker huishouding thuiszorg écht iets voor jou.

Jij bent:
Vriendelijk, betrouwbaar, sociaal en weet van aanpakken. Je ondersteunt onze cliënten bij de huishoudelijke taken en zorgt voor een schone en leefbare woning zodat onze cliënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. Die ene plek waar ze zichzelf kunnen zijn én blijven. En daar ga jij natuurlijk respectvol mee om.

Wij vragen:
Jij houdt van een stuk zelfstandigheid en weet hoe je prioriteiten stelt. Dus met dat verantwoordelijkheidsgevoel zit het wel snor bij jou. Je bent fit om de huishoudelijke werkzaamheden uit te voeren en je uitdrukkingsvaardigheid (NL taal) is prima nét als je sociale vaardigheden en inlevingsvermogen.

Wij bieden:
  • Een mooi salaris conform salarisschaal FWG 'Hulp bij Huishouding', met een bruto uurloon, gebaseerd op je werkervaring en min. € 13,52 en max. € 16,49 bruto per uur. Daarnaast ontvang je een vergoeding voor de reistijd én reiskosten en een eindejaarsuitkering in de maand november van 8,33%.
  • Voldoende verlof en de mogelijkheid om verlof te sparen / verlof te kopen voor een goede werk-privé balans.
  • Omdat wij jouw vitaliteit belangrijk vinden, bieden wij op ons ‘elke dag lekker in je vel’ platform verschillende (hulp)programma’s en cursussen aan (loopbaanontwikkeling, leefstijl, fysieke gezondheid, scholingen, etc.).
  • Een Collectiviteitskorting op diverse verzekeringen (o.a. zorg- en autoverzekering).
  • Trainingen voor je persoonlijke ontwikkeling van Good Habitz via ons Leerplein.

De arbeidsduur/werkdagen
Je bepaalt zelf jouw uren en je werkdagen vinden plaats op werkdagen van maandag t/m vrijdag, incidenteel kan er inzet op zaterdag gevraagd worden. We starten met een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met de intentie om dit om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd. Je kunt aan de slag in een van de volgende regio's: Weert, Nederweert, Leudal en Cranendonck. Woon je in ons werkgebied, dan is dat mooi meegenomen.

Solliciteer nu!
Via de button 'Solliciteren' kun je je cv uploaden en een korte motivatie toevoegen. Op het digitale sollicitatieformulier kunt aangeven in welke regio en het aantal uren dat je wilt werken. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om te kijken welke mogelijkheden er zijn.

Meer informatie?
Twijfel je nog of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze teamcoördinatoren, op telefoonnummer 0900 - 333 55 55. Dit is het nummer van onze klantenservice en zij verbinden jou door met een van onze teamcoördinatoren huishouding. Gewoon doen!