Land van Horne zoekt een

Medewerker huishouding thuiszorg (vakantie-/bijbaan)

Dienstverband

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Weert

Werkvelden

Thuiszorg
Zin om tijdens de komende zomervakantie goed bij te verdienen en na een dag werken met voldoening naar huis te gaan? Dan is dit de geschikte baan voor jou!

Wat je functie inhoudt
Je verricht huishoudelijke werkzaamheden bij onze cliënten in de thuissituatie en zorgt er mede voor dat onze cliënten zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen.
Van je teamcoördinator ontvang je de planning en je gaat, na een passende inwerkperiode, zelfstandig op pad. Onze cliënten verwachten je en je zult starten met het overnemen van het huishoudelijke werk. Denk hierbij aan o.a. stofzuigen, dweilen en het schoonmaken van de badkamer. Natuurlijk is er tussendoor tijd voor een praatje en kan je na een aantal uren schoonmaken met een voldaan gevoel op weg gaan naar je volgende cliënt.
Geen dag is hetzelfde omdat je regelmatig weer bij andere cliënten over de vloer komt.

Wij vragen
Je bent minimaal 17 jaar, legt makkelijk contact, hebt een dienstverlenende houding en je kan goed zelfstandig werken. Daarbij ben je tijdens de zomerperiode volop beschikbaar! Werkzaamheden worden verricht bij cliënten die wonen in de gemeenten Weert, Nederweert, Cranendonck of Leudal. Woon je in- of in de buurt van ons werkgebied? Dat is perfect! Er wordt bij het maken van de planning altijd gekeken naar jouw woonplaats zodat je nooit heel ver hoeft te fietsen/rijden.

Wij bieden
Wij bieden jou een vakantiebaan waarin je zelfstandig werkt en op basis van jouw beschikbaarheid ingepland kan worden in de maanden juni, juli, augustus en september. Wil je eerder starten of ben je buiten deze vakantieperiode nog meer beschikbaar? We bespreken dan graag met jou de mogelijkheden.
De werkdagen liggen tussen de maandag tot en met zaterdag, afhankelijk van jouw beschikbaarheid. Het is dus een optie om in het weekend juist lekker vrij te zijn!
Je krijgt een overeenkomst aangeboden voor bepaalde tijd. De arbeidsvoorwaarden zijn vastgesteld conform de CAO Verpleeg-, verzorgingshuizen en Thuiszorg dit betekent onder andere dat je start met een bruto uurloon van €13.52!

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je bellen naar de Klantenservice van Land van Horne, zij zullen je dan doorverbinden naar de teamcoördinatoren van de huishouding thuiszorg. T: 0900 - 333 55 55.
Dus...waar wacht je nog op? Solliciteren maar! Wij kijken uit naar je sollicitatie.

Sollicitatiegesprekken staan gepland op dinsdag 23 april vanaf 16:00 uur.