Land van Horne zoekt een

Medewerker huishouding thuiszorg (vakantie-/bijbaan)

Dienstverband

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg
Zin om tijdens de komende vakantieperiodes goed bij te verdienen? Dan is deze vacature voor jou!

Wat je functie inhoudt
Je verricht huishoudelijke werkzaamheden bij onze cliënten in de thuissituatie.

Wij vragen
Je bent minimaal 17 jaar, je legt gemakkelijk contact en hebt een dienstverlenende houding. Je helpt met de meest voorkomende huishoudelijke taken. Werkzaamheden worden verricht in de gemeenten Weert, Nederweert, Cranendonck, Leudal en Someren. Woon je in ons werkgebied? Dat is perfect!

Wij bieden
Wij bieden jou een vakantiebaan waar je zelfstandig werkt en op basis van jouw beschikbaarheid ingepland kan worden in de maanden juni, juli, augustus en september. Wil je eerder starten? Dan bespreken we graag de mogelijkheden.
Je krijgt een overeenkomst aangeboden voor bepaalde tijd. Je vakantiewerk kan aangevuld worden buiten de vakantieperiodes om. Bijvoorbeeld wanneer je een (structurele) vrije dag hebt van school maar in eerste instantie gaat het alleen om de zomerperiode. De arbeidsvoorwaarden zijn vastgesteld conform de CAO Verpleeg-, verzorgingshuizen en Thuiszorg dit betekent onder andere dat je start met een bruto uurloon van €12,40!

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je bellen naar de Klantenservice van Land van Horne, zij zullen je dan doorverbinden naar de teamcoördinatoren van de huishouding thuiszorg. T: 0900 - 333 55 55.

Dus...waar wacht je nog op? Solliciteren maar! Wij kijken uit naar je sollicitatie.