Land van Horne zoekt een

Medewerker thuisbegeleiding

Dienstverband

10 - 15 uur gemiddeld per week

Opleidingsniveau

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg

Functieomschrijving

Je ondersteunt de cliënten thuis bij de dagstructurering en stimuleert en begeleidt de cliënt in zelfredzaamheid. Het uitgangspunt hierbij is altijd de zelfredzaamheid van de cliënt.

Werkzaamheden zijn:

  • Je ondersteunt bij en verricht licht huishoudelijke werkzaamheden zoals verzorgen van de maaltijd, de (af)was en bed opmaken.
  • Je biedt hulp bij eten en drinken en of het verzorgen van de maaltijd.
  • Je ondersteunt de cliënt bij de dagstructuur, zoals het stimuleren van in- en ontspanningsactiviteiten en het bewaken van het waak-/slaapritme.
  • Op basis van de zorgbehoefte begeleid en ondersteun je de cliënt bij lichaamshygiëne en uiterlijke verzorging en bied je zo nodig ondersteuning bij toiletgang.
  • Helpt bij de communicatie van de cliënt met derden.
  • Signaleert bijzonderheden en weet hier adequaat naar te handelen.

Wij vragen

Je bent in staat om zelfstandig op basis van doelen en resultaten je werkzaamheden bij de cliënt thuis te organiseren, uit te voeren en te begeleiden. Als persoon ben je hulpvaardig, oplettend, kan je goed luisteren en voel je aan wat gepast gedrag is. Tevens ben je in staat andermans gedrag te beïnvloeden.

Oog voor de kleine dingen die het leven voor onze kwetsbare cliënten aangenamer kunnen maken. Je bent creatief en zoekt naar kansen en mogelijkheden en kan deze daadwerkelijk bewerkstelligen, hetzij met ondersteuning van je coördinator. De wens en behoefte van de cliënten/mantelzorgers staan voorop, hierin dien je direct mee te bewegen. Flexibiliteit op basis van inzet zorgbehoefte wordt dan ook verwacht.

Een goede mondelinge communicatie is van belang in de contacten met de cliënt, collega's en andere betrokkenen. Schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid is van belang bij informatieoverdracht en voor het invullen van het ECD.

Je bent in het bezit van rijbewijs B en een auto.

Dienstverband

Je krijgt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, voorsalsnog voor de duur van 1 jaar. Interne kandidaten met een contract voor onbepaalde tijd krijgen een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. De arbeidsduur bedraagt 10 à 15 uur gemiddeld per week.

Werktijden

Je werkdagen zijn van maandag tot en met zondag en liggen tussen 7.00-22.00 uur.

Salaris

Het salaris is conform de CAO VTT en vastgesteld in FWG 20. Stichting Land van Horne kent daarnaast een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fitnessregeling en collectieve verzekeringen.

Aanvullende informatie

Twijfel je nog? Misschien kunnen we je twijfels wegnemen? Bel dan met de teamcoördinatoren Imke Doyer of Judith Wijen, T 0900 - 333 55 55 of i.doyer@landvanhorne.nl