De Zorggroep zoekt een

Medisch Pedicure (ZZP)

Dienstverband

1 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 1

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Ouderenzorg
Medisch pedicures in Limburg opgelet! Sta jij open voor nieuwe opdrachten in de ouderenzorg? Aarzel dan niet om verder te lezen!

Wat ga je doen?
Als medisch pedicure wordt je ingezet voor medische voetzorg op verwijzing van onze artsen. Je behandelt daarbij bewoners van De Zorggroep, dit zijn over het algemeen ouderen met somatische aandoeningen en/of dementie. Waar nodig kun je ook specialistische voetbehandelingstechnieken toepassen. Je werkt daarbij samen met de zorgmedewerkers, behandeldienst en andere disciplines. Tijdens je behandeling maak je een gezellig praatje met onze bewoner, dat persoonlijke contact maakt het voor jou extra leuk om deze opdracht aan te gaan!

Hoe zorgen wij voor jou?
Je werkt als ZZPer en wordt ingezet op basis van een dienstverleningsovereenkomst, waarin we de afspraken rondom onze samenwerking vastleggen. De Zorggroep benadert je voor opdrachten op locaties waarvan jij hebt aangegeven daar actief te kunnen zijn. Moet je een keer een opdracht weigeren? Jammer, maar geen probleem! Bij De Zorggroep hebben we inmiddels al samenwerkingsverbanden met meerdere medisch pedicures om ervoor te zorgen dat we onze bewoners bij doorverwijzing altijd snel kunnen helpen.

Wat maakt jou de juiste Medisch Pedicure?
Naast dat je een bekwaam pedicure bent met passie voor je vak, ben je ook een fijne samenwerkingspartner waar De Zorggroep op kan vertrouwen. Verder ben je communicatief sterk, geduldig, en beschik je over een goede portie humor.

Verder belangrijk:
  • Diploma als medisch pedicure of vergelijkbaar gekwalificeerd d.m.v. certificaten
  • Kennis van/ervaring met behandeling van diabetische/reumatische voet
  • Affiniteit met ouderenzorg

Enthousiast geworden?
Ben je geïnteresseerd in deze samenwerking? Leuk! We zien je reactie (inclusief indicatie tarieven) graag tegemoet. Mocht je geen medisch pedicure zijn, maar heb je als pedicure wel aanvullende certificaten, neem ook dan contact op, zodat we kunnen kijken welke mogelijkheden er zijn.

Voor aanvullende informatie over deze kans kun je contact opnemen met Sharon Lubbers, recruitment adviseur, via sharon.lubbers@dezorggroep.nl .

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.

De Zorggroep
Werken bij De Zorggroep

Werken bij De Zorggroep betekent een betekenisvolle invulling geven aan het leven van kwetsbare mensen en bijdragen aan de lokale samenleving. Samen met jou durven we te kijken naar wat past bij jou en wat jouw plek binnen De Zorggroep kan zijn.

Samen begint met jou.

Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorglocaties bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit Positieve Gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Samen met 5150 medewerkers en onze 2200 vrijwilligers zetten we ons dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Zo hebben we een medezeggenschapsraad, maar bijvoorbeeld ook een PAR (professionele adviesraad). De PAR geeft onafhankelijk, gevraagd en ongevraagd advies aan raad van bestuur over actuele werkinhoudelijke onderwerpen zoals het rookbeleid en kwaliteitsindicatoren. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt een bijdrage leveren en datgene doen waar hun hart ligt.