Vincent van Gogh, voor geestelijke gezondheidszorg zoekt een

Nachtzorg Begeleider of Verpleegkundige (niveau 4 / 5 / 6) | 28 uur | Venray

Dienstverband

24 - 28 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 3, MBO niveau 4, MBO niveau 2

Standplaats

Venray

Werkvelden

Jeugdzorg

Vincent van Gogh zoekt collega's voor het nachtzorgteam!

Ben jij de gedroomde nachtzorger?
Overdag druk in de weer met je gezin, hobby’s, vrijwilligerswerk of misschien wel je huisdieren en een aantal nachten in de week werken? Dat kan! Bij ons mag je ‘s nachts werken zodat je overdag tijd hebt voor de andere belangrijke dingen in je leven. Wij zoeken verpleegkundigen of persoonlijke begeleiders die ongeveer 28 uur beschikbaar zijn voor werkzaamheden in de nachtelijke uren.

Samen met je collega’s werk je op twee verschillende locaties in Venray. Eén locatie is vooral gericht op crisisbehandeling en langdurige zorg. De andere locatie draagt zorg voor onze ouder wordende cliënten. Middels technologie en contactronden houden jullie nachtelijke activiteiten in de gaten en sta je klaar voor de cliënten die dat nodig hebben. Samen met je team lever je een bijdrage aan goede nachtrust voor onze cliënten, veiligheid en continuïteit van de zorg voor alle cliënten. Een specialistisch, professioneel nachtzorgteam dat staat voor de beste nachtzorg.
Kom meer te weten over ons team op de speciale website

Vincent van Gogh 

Als grootste ggz-organisatie in Noord-Limburg hebben we een rijke traditie in het behandelen en begeleiden van mensen met ernstige psychische en psychiatrische klachten. Dit doen we over een breed spectrum, klinisch en ambulant en steeds vaker bij mensen thuis of digitaal. Trots op onze historie, gaan we de uitdagingen van deze tijd volop aan. We werken aan innovaties die de cliënt echt centraal stellen, met hulp van technologie, ICT en e-health. Daarvoor zoeken we mensen die willen leren en bouwen aan een toonaangevende en innovatieve organisatie voor nieuwe ggz. Want het kan en moet gewoon anders.

Nachtzorg 2.0: Cliëntvriendelijke en efficiënte nachtzorg

In oktober 2018 is Vincent van Gogh gestart met Nachtzorg 2.0, een vernieuwde vorm van nachtzorg. Onze nachtzorgmedewerkers verzorgen, ondersteund door moderne, technologische mogelijkheden zoals domotica, alle gewenste en noodzakelijke nachtzorg. Geen nachtdienst meer op elke afdeling, maar nachtdienst die op afroep beschikbaar is. Zorgtaken en communicatie worden door elektronische netwerken gemakkelijker gemaakt. Denk aan spreek-luister-verbindingen (die de cliënt naar eigen behoeven kan gebruiken), bewegingssensoren en slimme vloeren.

Cliëntenzorg en technologie

Ligt jouw interesse bij beiden? Dan gaan wij heel graag met jou in gesprek. Wij zijn namelijk op zoek naar mensen die naast de persoonlijke zorg voor cliënten ook affiniteit hebben met nieuwe technologie, mensen die graag meedenken en die op professionele wijze een bijdrage willen leveren aan de verdere ontwikkeling van onze nachtzorg.

Mobiele nachtzorgmedewerker

Jij bent, op aangeven van de collega, verantwoordelijk voor de uitvoering van geplande en ongeplande (psychische/somatische) zorg binnen onze locaties in Venray. Hierbij heb je een ruime mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Als mobiele nachtzorgmedewerker ben je veelal samen met een collega onderweg naar de zorgvrager.

Scholing (in werktijd) en persoonlijke ontwikkeling zijn zaken die wij erg belangrijk vinden, hier investeren wij continu in.

Vereisten

 • Je bent een BIG-geregistreerde verpleegkundige of je bent een gediplomeerd agogisch medewerker niveau 4 (persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen / GGZ agoog) die het leuk vindt om s ’nachts te zorgen voor de beste cliëntenzorg;
 • Je staat stevig in je schoenen en kan goed communiceren met collega’s en cliënten;
 • Je vindt het leuk om persoonlijke aandacht te combineren met onze modernste domotica technieken;
 • Jij wilt werken in de zorg zonder afgeleid te worden door administratieve lasten en regeldruk.

Wat bieden we jou?

 • Inschaling conform CAO GGZ:
 • Verpleegkundige niveau 4 of agogische opleiding niveau 4: FWG 45 (€ 2870 - € 3863 o.b.v. 36 uur p/w);
 • Ben je Verpleegkundige niveau 5 / 6 (HBO-V) of agogische opleiding niveau 5 / 6 (Social Studies): FWG 50 (€ 3218 - € 4263 o.b.v. 36 uur p/w);
 • Een contract voor één jaar, met zicht op verlenging naar vast (onbepaalde tijd), mits beide partijen hiermee instemmen;
 • Een uitdagende functie bij een lerende organisatie die innovatie voorop stelt. Jouw inbreng en ideeën zijn meer dan welkom! 
 • Een uitdagende functie binnen een innovatief nachtzorgteam;
 • Vincent van Gogh organiseert de zorg graag klein. Dat betekent: kleine eenheden, met zelfsturende teams. Daarin is jouw autonomie vanzelfsprekend;
 • We zoeken een medewerker die graag 28 uur per week wilt werken, wil je graag wat minder p/w uren werken, ook dit bespreken we graag;
 • Onze locaties zijn allemaal goed bereikbaar met het openbaar vervoer en parkeren is voor jou geregeld;
 • We bieden je goede secundaire en primaire arbeidsvoorwaarden en regelingen voor pensioen en reiskosten.

Gewoon even bellen?

Heb je vragen over de inhoud van deze functie? Wil je bijvoorbeeld een keer spreken met een van onze nachtzorg toppers? Stuur dan een mail aan onze Nachthoofden via Vvgnachthoofden@vigogroep.nl, zij zullen z.s.m. contact met je opnemen. 

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Susan Wijnhoven, Corporate Recruiter Vincent van Gogh, bel of stuur een what's app via 06-11389233 of mail naar werken@vigogroep.nl.

Hebben wij jouw interesse gewekt voor de functie Nachtzorger bij Vincent van Gogh? Klik dan snel op de button "solliciteren" onderaan de pagina.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op! We plannen eerst een kennismakingsgesprek, als de wederzijdse klik er is kunnen we een 2e gesprek plannen en/of een meeloopnacht.

Lees voor meer info het interview met collega Bjorn | Nachtzorgteam (vvgi.nl) 

Of bekijk ons gave nachtzorgfilmpje hier!