Vincent van Gogh, voor geestelijke gezondheidszorg zoekt een

Nachtzorg Verpleegkundige of VIG | Integraal Expertisecentrum Psychogeriatrie (IEP) niveau 4 | 28 uur | Venray

Dienstverband

24 - 28 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 3, MBO niveau 4, MBO niveau 2

Standplaats

Venray

Werkvelden

Jeugdzorg

Werken bij het IEP in Venray betekent dynamiek, uitdaging en continue ontwikkeling. Heb jij lef en ben je klaar voor een hele toffe uitdaging?

Waarom jouw functie gewoon anders is

Samen de kennis, samen de zorg. Daar staat deze unieke samenwerking voor.

Het IEP (Integraal Expertisecentrum Psychogeriatrie) in Venray bestaat uit 2 afdelingen met ieder ruimte voor 9 cliënten. Als er sprake is van een crisissituatie van zeer ernstig probleemgedrag in combinatie met dementie kunnen cliënten hier tijdelijk terecht (gemiddeld 3 maanden). Als Nachtzorg Verpleegkundige of Verpleegkundige IG zet jij je in voor de best mogelijke behandeling voor deze cliënten. De behandeling binnen het IEP gaat 24/7 door. 

Met jouw expertise, observaties, analyse en interventies in de nacht lever je een belangrijke bijdrage aan het behandelproces. Samen met je collega’s zet je je in voor de best mogelijke behandeling voor de cliënten. Waarna de situatie wordt gestabiliseerd en de onrust, angst of boosheid wordt verminderd. Wow, weer gelukt, dat geeft energie! Het vervolgtraject stemt het multidisciplinaire team samen met alle betrokkenen af. Na een intensieve behandeling bedankt de familie je voor het fijne contact. Jij maakt verschil, en dat wordt gewaardeerd!

Werken in het expertteam van het IEP betekent dat je blijft ontwikkelen. Het IEP is een expertisecentrum, in doorontwikkeling, voor mensen met dementie en zeer ernstig probleemgedrag (D-ZEP) met een provinciale en zelfs landelijke functie. Het IEP Venray loopt hierin voorop.
Als nachtzorg medewerker ben je onderdeel van een groot team dat bestaat uit ongeveer 30 collega’s, waarin je direct van start kunt in een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Het is onze verwachting dat je als Nachtzorg medewerker ook aansluit bij team overleggen, passende afdelingstaken verricht (denk bijvoorbeeld aan medicatie bestelling doen, e.d.) En dat je een paar keer per maand een dag en of avonddienst meedraait om zo verbinding met het werk overdag en de behandelprocessen te behouden.

Vereisten

 • Je bent een gediplomeerd verpleegkundige (niveau 4), BIG geregistreerd óf je hebt de opleiding Verzorgende IG niveau 3 afgerond;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep van het IEP en je wilt jezelf verder verdiepen in kennis van dementie en psychiatrie
 • Je ziet uitdaging in het werken met deze doelgroep, Als verpleegkundige bij het IEP ben je verzekerd van adrenaline en diepgang in je vak, maar haal je ook energie uit persoonlijke aandacht voor de cliënt.
 • Je bent in staat om kritisch te reflecteren, op jezelf, maar ook op collega’s. Zo halen jullie als team het beste in elkaar naar boven!
 • Als verpleegkundige beschik jij over een gezonde dosis humor en ben je een echte aanpakker, jouw collega’s kunnen op je rekenen. Ook wanneer er een escalatie is sta jij je mannetje.

Wat we jou bieden

 • Inschaling voor Verpleegkundige conform CAO GGZ FWG 45. Het salaris bedraagt minimaal € 2451 en maximaal € 3863 bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw opleiding, kennis en ervaring (de aanloopschalen zijn hierin meegenomen).

 • Inschaling voor Verzorgende IG conform CAO GGZ FWG 40. Het salaris bedraagt minimaal € 2387 en maximaal € 3541, o.b.v. 36 uur, afhankelijk van jouw opleiding, kennis en ervaring (de aanloopschalen zijn hierin meegenomen).

 • Een vast contract voor maximaal 28 uur.

 • Een fijne werkplek in Venray (Overloonseweg 6)
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder vakantiegeld, een 13e maand, balansbudget, pensioenopbouw bij PFZW, een collectieve zorgverzekering en meer).
 • Een uitgebreid aanbod van producten en diensten om fiscaal gunstig aan te schaffen. Zo koop je bijvoorbeeld voordelig een nieuwe laptop of telefoon.
 • Studie- en scholingsmogelijkheden, zoals laagdrempelige onlinetrainingen die je op zowel persoonlijk als professioneel gebied ondersteunen, maar ook bijzondere scholingswensen zijn bespreekbaar. Als opleidingsinstituut zijnde bieden we mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen en persoonlijke ambities waar te maken.
 • Kom je met de auto? Parkeren is voor jou geregeld. Daarnaast zijn onze locaties ook met het OV goed bereikbaar.
 • Wil je meer weten over werken bij Vincent van Gogh? Klik dan hier voor meer informatie.
 • Een organisatie die vertrouwen heeft in de professionals en dit ondersteunt in de vorm van zelforganiserende teams.

Gewoon even bellen?

Heb je vragen over de inhoud van deze functie? Neem dan contact op met Teamleider Carla de Swart, via 06-57984285.

Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, dan kun je terecht bij Susan Wijnhoven, Corporate recruiter, via 0611389233 of werken@vigogroep.nl

Hebben wij jouw interesse gewekt voor de functie van Nachtzorg verpleegkundige voor het IEP (bij Vincent van Gogh)? Stuur dan je cv en korte motivatie via de button onderaan de pagina. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op!