Maastricht UMC+ zoekt een

Oncologieverpleegkundige

Dienstverband

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het verplegen en verzorgen van oncologische en (niet)oncologische patiënten en het begeleiden van diens naasten tijdens hun bezoek aan het niet snijdend dagcentrum.

Je draagt zorg voor de somatische en psychosociale elementen van de (niet)oncologische patiënt, het zelfstandig uitvoeren van verpleeg technische handelingen en het geven van voorlichting en begeleiding omtrent behandelingen en nazorg.

Jij coördineert en organiseert de zorg rondom de (niet)oncologie patiënt. Op methodische wijze ga je gegevens verzamelen en interpreteren. Je zal zelfstandig beslissingen moeten en of kunnen nemen binnen de verpleegkundige zorg. Het zelfstandig toedienen van oncolytica, andere intraveneuze medicijnen, bloedtransfusie, assisteren bij puncties en de daarbij behorende zorg valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je werkt mee aan kwaliteitszorg en deskundigheidsbevordering. Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van leerling verpleegkundige en stagiaires en artsen in opleiding.

Wat vragen wij van jou?
Je bent in het bezit van een verpleegkunde diploma niveau 4 of 5 met een afgeronde opleiding tot specialistisch oncologieverpleegkundige. Je bent in staat om op een professionele wijze informatie te verstrekken aan patiënten, kunt zelfstandig en in teamverband werken. Je bent flexibel in houding en werktijden. Je bent in staat nauw samen te werken met artsen, physician assistants, verpleegkundig specialisten, planners, afdelingsassistenten en paramedici. Je bent collegiaal en klantvriendelijk. Je beschikt over een patiëntgerichte attitude en je beschikt over een groot empathisch vermogen. De patiënt staat bij jou centraal. Je doet alles wat binnen je mogelijkheden ligt om de best mogelijke zorg te leveren aan de patiënt. Daarnaast beschik je over een positieve ingesteldheid en beschikt over het vermogen om probleemoplossend te denken. Daarnaast zal je collega’s en verpleegkundigen in opleiding tot oncologieverpleegkundige gaan begeleiden. Je staat open voor bijscholing en training welke bijdrage aan de uitoefening van jouw functie. Je hecht grote waarde aan veilig werken conform de daarvoor gestelde protocollen, eisen en of kaders.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen

Hoe ziet je werkomgeving er uit?
Het NSDC (=Niet snijdend dagcentrum/dagcentrum interne ziekten) is een poliklinische afdeling gelegen in het Dr. Thansgebouw op niveau 4. Het is een afdeling met enkel specialismen vallend onder de interne geneeskunde. Overwegend zijn er patiënten van drie specialismes in veelvoud aanwezig namelijk de Medische Oncologie, Hematologie & Longziekten. Reumatologie, neurologie, immunologie, cardiologie en maagdarmlever ziekten zijn andere specialismen welke verbonden zijn aan deze afdeling. In principe kan ieder specialisme een behandel aanvraag doen voor onze afdeling. De afdeling is onderdeel van het MCCC(=Maastricht Comprehensive Cancer Center).

Arbeidsovereenkomst
Het betreft een tijdelijk arbeidsovereenkomst van 13 maanden, aantal uren in overleg. conform artikel 2.4.2 van de Cao umc.

Er wordt verwacht dat men weekenden en feestdagen werkt.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 4.631,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal 8aM van de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.