De Zorggroep zoekt een

Ondersteuner Teammanager Thuis

Dienstverband

28 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Thuiszorg
Heb jij lef en visie op zorg en ben je klaar voor een uitdaging waarbij je er samen met de teammanager voor zorgt dat zorgteams voldoende ondersteund worden?

Wat ga je doen?
Dat is het leuke, dat is iedere dag weer anders! Jij gaat binnen De Zorggroep aan de slag bij sector Thuis, waar je de teammanager ondersteunt in het realiseren van de afgesproken resultaten. Op verzoek van de teammanager ga je als ondersteuner bijvoorbeeld aan de slag met de uitvoering van het zorgbeleid en bewaak je de kwaliteit en kwantiteit van de te leveren zorg. Je bent het eerste aanspreekpunt van 5-8 teams (ongeveer 75 zorgprofessionals) en de schakel tussen deze teams en de afdelingen opleidingen en recruitment. Om te weten wat er speelt, neem je geregeld deel aan werkoverleggen van de teams en heb je structureel overleg met de teammanager. Hierdoor kun je de teammanager ondersteunen op het gebied van personeelsbeleid en houd jij in de gaten dat er een gezond werkklimaat heerst. Binnen De Zorggroep staan we voor positieve gezondheid!

Zijn er acties nodig op het gebied van arbo, of wordt jouw deelname gevraagd bij diverse projecten? Jij staat paraat! Daarnaast houd je overzicht op hoe zorgteams hun leerlingen begeleiden en of dit past binnen het beleid van De Zorggroep. Zijn er nieuwe innovaties die nuttig kunnen zijn voor de teams? Dan stimuleer jij hen om hiermee aan de slag te gaan. Dankzij jouw ondersteuning worden er doelen behaald en verloopt alles efficiënter. Dat maakt jouw werk belangrijk en daar krijg je energie van!

Hoe zorgen wij voor jou?
Je komt terecht in een geheel nieuwe functie binnen de sector Thuis, een dynamische sector binnen De Zorggroep. Als ondersteuner teammanager Thuis bieden wij je in eerste instantie een contract aan voor de duur van een jaar, met de intentie om dit om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd. De omvang van het dienstverband bedraagt gemiddeld 28-36 uur per week en je wordt ingeschaald op basis van de cao VVT in FWG 50. Op dit moment hebben we mogelijkheden voor ondersteuners teammanager Thuis in Noord- en Midden-Limburg. Je wordt gekoppeld aan een manager met een vast werkgebied binnen die regio. Jouw werkplek? Die ziet er iedere keer weer anders uit! Wat altijd hetzelfde blijft, is dat jij je midden in de wijk bevindt, samen met je collega's ben je het gezicht van De Zorggroep!

Dat jij er elke dag weer voor zorgt dat alles op rolletjes verloopt, is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
  • Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
  • Toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
  • Interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
  • Korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het "weg-na-het-werk"-programma
  • Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal

Wat maakt jou de juiste Ondersteuner Teammanager Thuis?
Collega's kunnen altijd bij jou terecht en dat weten ze ook. Je staat open voor een goed gesprek en weet dat het belangrijk is dat mensen zich gehoord voelen. Zie jij mogelijkheden voor verbetering? Dan durf je initiatief te tonen! Met jouw creativiteit en visie weet je altijd een passende oplossing aan te dragen. Moet je daarbij jouw overtuigingskracht inzetten? Geen probleem! Met jouw doorzettingsvermogen weet je van iedere samenwerking een succes te maken.

Verder belangrijk:
  • Hbo werk- en denkniveau
  • Kennis van en ervaring in de zorgbranche, bij voorkeur extramurale zorg
  • Kennis van en inzicht in het cliëntproces en de ondersteunende processen van de zorgteams
Vanwege het mobiele karakter van de functie is het belangrijk dat je in bezit bent van een rijbewijs en auto.

Enthousiast geworden?
Enthousiast geworden over deze nieuwe functie? Leuk! We ontvangen graag je sollicitatie. Eerst nog een aantal aanvullende vragen? Dan kun je terecht bij onze recruitment adviseur, Sharon Lubbers via sharon.lubbers@dezorggroep.nl . Bij gelijke geschiktheid hebben interne (mobiliteits-) kandidaten voorrang in de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.