Maastricht UMC+ zoekt een

Operatieassistent

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Als operatieassistent binnen het MUMC+ werk je in een “state of the art’ omgeving van 20 operatiekamers, waar alle specialismen vertegenwoordigt zijn. We werken hier in clusters om een kwalitatieve en veilige werkomgeving te bieden. Binnen de operatiekamers van het MUMC+ worden voornamelijk middel en hoog complexe ingrepen gedaan en staat innovatie voorop. Naast alle reguliere werkzaamheden zoals instrumenteren, assisteren en omlopen, deel je ook je kennis in het opleiden van nieuwe professionals (in opleiding).

In ons team werken mensen hard, met plezier en zijn ze trots op hun werk en hun afdeling. In ons perioperatieve zorgproces, waar de holding, operatiekamers en recovery integraal deel vanuit maken, staan onze patiënten centraal en kunnen op optimale patiëntveiligheid, kwaliteit van zorg en toewijding van het team rekenen. Om dit te faciliteren bieden we een prettige, veilige en vertrouwde werkomgeving. We laten medewerkers excelleren: in patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs, waarbij het ons streven is om continue te ontwikkelen en te verbeteren.

Wil je graag werken in een uitdagende omgeving waar oog en ruimte is voor jouw als professional, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

Om nog een beter beeld krijgen van de afdeling nodigen wij jou van harte uit om een dag mee te komen lopen.

Wat vragen wij van jou?
  • Je hebt een afgeronde opleiding tot operatieassistent (NVZ-diploma);
  • Je kunt uitstekend in teamverband werken;
  • Je bent klantgericht, flexibel en hebt een proactieve instelling;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving er uit?
De Centrale Operatieafdeling (COA) maakt, samen met Recovery, CSA en Chirurgisch Dagcentrum, onderdeel uit van het Centrum voor Acute en Kritieke Zorg en neemt een belangrijke plaats in binnen het Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC+). De afdeling bestaat uit 20 operatiekamers, waarin alle specialismen zijn vertegenwoordigd.
Ten behoeve van de behandeling van onze patiënten worden hoogwaardige technologieën in een eigentijdse omgeving toegepast. Je komt te werken in een ‘state of the art’ nieuwbouwcomplex.
De afdeling staat aan het begin staat van een transitie naar een volledig academische afdeling. De komende jaren zal hier veel aandacht voor zijn.

Arbeidsovereenkomst
Het betreft een arbeidsovereenkomst van 1 jaar conform artikel 2.4.2 Cao umc, zijnde een tijdelijk contract vooruitlopend op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd als bedoeld in lid 3 van artikel 2.3 Cao umc.
Bij voldoende functioneren wordt de arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd opgevolgd door een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
Afhankelijk van de wensen en mogelijkheden van de kandidaat is een arbeidsovereenkomst tot maximaal gemiddeld 36 uur per week mogelijk.
Geeft in jouw sollicitatie aan voor hoeveel uren per week je beschikbaar bent.

Er wordt van je verwacht dat je deelneemt in de onregelmatigheidsdiensten tijdens avond-, weekenduren en feestdagen.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 4.816,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal 8M. Daarbij ontvang je nog een arbeidsmarkttoelage naar het max.van schaal 9M van de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.