Cicero Thuis

Werken bij Cicero Thuis betekent werken voor een prachtige organisatie, waar we onze medewerkers op alle mogelijke manieren ondersteunen en faciliteren om cliëntgericht te werken volgens onze drie kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Heb je een vraag voor ons?

Neem dan contact op met Janine en Max, recruiters

Bel: 06 50159472 Stel je vraag via

Een organisatie met een groot hart, waar alles draait om kwalitatief hoogstaande individuele zorg. Waar we tijd en aandacht hebben voor onze cliënten, maar zeker ook voor onze medewerkers. Een organisatie waar je de mogelijkheid hebt je optimaal te ontwikkelen en door te groeien. Waar we met je meedenken en je ondersteunen in het ontplooien van je kwaliteiten.

Een organisatie waar je als medewerker de ruimte krijgt voor eigen initiatieven, waar naar jouw mening gevraagd wordt en waar je mee kunt denken over toekomstige ontwikkelingen. Een organisatie met een fijne werksfeer, waar collega’s elkaar helpen en waar we samen alles op alles zetten om onze cliënten optimale zorg en warme aandacht te bieden.

Een organisatie waar we je goede arbeidsvoorwaarden bieden conform de CAO verpleeg-, verzorgingshuizen en thuiszorg (VVT) en via eigen regelingen, zoals collectieve (ziektekosten) verzekeringen, een fietsplan en bedrijfssport. Een organisatie die modern, ondernemend en innovatief is. Waar de nieuwste technologieën worden uitgeprobeerd en toegepast om zo de zelfstandigheid, de veiligheid en de bewegingsvrijheid van onze cliënten te optimaliseren.