Cicero Thuis zoekt een

Verpleegkundige in de wijk - Cicero Thuis (16-36 uur)

Dienstverband

16-36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Brunssum

Werkvelden

Ouderenzorg

Heb jij een echt zorghart voor ouderen? En zin in een nieuwe parttime of fulltime uitdaging als Verpleegkundige in de Wijk? In werken in een fijn thuiszorgteam bij een energieke en ambitieuze ouderenzorgorganisatie in het zuiden van Limburg? Dan zijn wij op zoek naar jou. Jij bent welkom bij Cicero Thuis!

Wat ga je doen?
Als verpleegkundige in de wijk ben je verantwoordelijk voor de zorg voor jouw cliënten. Zij hebben de wens om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen en jij weet welke zorg daarvoor nodig is. Je kent je cliënten én je wijk. Bijzonderheden vallen je direct op en door je vakkennis en professionaliteit weet jij snel een verpleegkundige diagnose te stellen. Het is voor jou vanzelfsprekend om het zorgproces te bewaken. Hierin betrek je uiteraard de cliënten en hun naasten.

In je wijkteam voel je je verantwoordelijk voor het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Je hebt hierover ideeën en deelt deze met je collega’s. Je hebt een coachende rol naar je collega’s; je motiveert en inspireert. Als verpleegkundige in de thuiszorg ben je de verbindende schakel tussen cliënt, huisarts en andere betrokken disciplines zoals fysio- en ergotherapeuten. 

Wat bieden wij jou?

  • Een contract voor onbepaalde tijd.
  • Een aantrekkelijk salaris op basis van je opleidingsniveau en relevante ervaringsjaren: functiegroep 45 (minimaal € 2.695,33 bruto per maand en maximaal € 3.848,27 bruto per maand op basis van 36 uur per week).
  • Vakantiegeld (8%) en vaste eindejaarsuitkering (13e maand).
  • Ontwikkelmogelijkheden tot het volgen van verschillende cursussen en opleidingen
  • Leuke collega’s, een warm welkom en ontzettend dankbare cliënten.

Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een Mbo-opleiding Verpleegkunde niveau 4 afgerond.
  • Je bent BIG geregistreerd.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.
  • Je bent vakkundig, vriendelijk, enthousiast en energiek.

Waar kom jij te werken?
Cicero Thuis is een kleine, flexibele thuiszorgorganisatie die onderdeel is van Cicero Zorggroep. Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 3.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.500 medewerkers en 700 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

De teams van Cicero Thuis staan klaar om zorg te bieden aan zo’n 1.500 cliënten in een groot gebied in Zuid-Limburg, van Parkstad tot de Westelijke Mijnstreek tot aan Meerssen. Cicero Thuis levert hulp bij het huishouden, verzorging en verpleging, dagvoorzieningen en gespecialiseerde thuisbegeleiding.

Direct solliciteren?

Klik op de button 'Solliciteer direct' en vul het sollicitatieformulier in! We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. De kosten hiervan zijn voor rekening van Cicero. Ook willen wij graag je originele relevante diploma’s checken.