De Beyart

Woonzorgcentrum De Beyart ligt vlak bij het Vrijthof, het gezelligste plein van de prachtige stad Maastricht. In het hartje van deze stad, wordt met grote toewijding huisvesting, zorg en verzorging geboden aan mensen die hier behoefte aan hebben. Woonzorgcentrum De Beyart beheert tevens het Dagcentrum voor Senioren, De Schark.

Heb je een vraag voor ons?

Neem dan contact op met Nicole Machiels-Olders , HR functionaris

Bel: 06 50643388

Onze deskundige en gemotiveerde medewerkers en vrijwilligers maken dit mogelijk. Er werken 200 medewerkers in de verzorging en verpleging, de facilitaire dienst, de keuken en het algemeen beheer. Er zijn zo'n 80 vrijwilligers actief. Van nieuwe collega’s verwachten wij dat zij met respect en invoelingsvermogen met de bewoners omgaan.

Aan de slag

Wij zorgen ervoor dat je je als nieuwe collega snel thuisvoelt op De Beyart. Je loopt altijd eerst mee met een ervaren collega voordat je zelfstandig aan de slag gaat. Je maakt verder kennis met je directe collega's tijdens werk- en teamoverleg. En we verwelkomen je graag op de  introductiebijeenkomst voor nieuwe medewerkers en stagiaires.

Tijdens Koningsdag 2020 kwam het NOS op bezoek bij De Beyart, een sfeerimpressie hiervan: