Dichterbij

Een betekenisvol en zo gewoon mogelijk leven voor mensen met een verstandelijke beperking. Dat is waar we het voor doen! Samen met cliënten, verwanten en collega’s organiseren we dit gewone leven. We helpen cliënten om hun mogelijkheden en talenten tot bloei te laten komen. Dat geldt natuurlijk ook voor onze medewerkers. Dichterbij helpt jou je talenten te ontdekken en te ontwikkelen op een manier die bij jou past.

Heb je een vraag voor ons?

Neem dan contact op met onze recruiters

Bel: 088-7540060

We hebben leuke en uitdagende vacatures in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland. Je vindt ze allemaal op dichterbij.nl/werken-bij. Maak ook werk van je talent!

Verschil maken doe je samen
Werken bij Dichterbij betekent dat je alle ruimte krijgt om bij ons te zijn wie je bent. Net als onze cliënten. Onder het mom ‘Verschil maken doe je samen’ weet je dat je er bij Dichterbij niet alleen voor staat. Samen met de cliënt, familie en collega’s maken we het verschil.

Kijk maar in onderstaand filmpje hoe begeleider Lisanne zichzelf mag zijn bij Dichterbij. Heel belangrijk als je bijvoorbeeld aan de slag gaat als begeleider gehandicaptenzorg. Wat zij zo leuk vindt aan haar baan? ‘Het is heel gevarieerd: het ene moment schrijf ik reportages, het andere moment bedenk ik een nieuwe activiteit. We gaan samen op pad en genieten van de huiselijke gezelligheid.’ Het hele verhaal vind je op dichterbij.nl/ervaringen.

 

#WijzijnDichterbij
Onderling hechten we bij Dichterbij waarde aan openheid, betrokkenheid, samenwerking en professionaliteit.  ‘Als je het mij vraagt’ is daarbij onze grondhouding, ons DNA. Dit is onze manier om de cliënten, hun verwanten en hun talenten zo goed mogelijk te leren kennen. ‘Als je het mij vraagt’ is de positieve waarderende houding die we aannemen in gesprekken. Ook met collega’s. We beloven dat we kijken naar mogelijkheden. Zo kunnen we nog beter helpen met een fijn leven. Bij Dichterbij leer je hoe je waarderende gesprekken voeren. Spreekt dit je aan? Dan is Dichterbij wat voor jou!

Contact met recruiter
Wil je eens vrijblijvend sparren of Dichterbij bij jou past? Of waar je mogelijk zou kunnen werken als begeleider? Neem contact op met onze recruiters via 088-7540060.