Kempenhaeghe

Kempenhaeghe maakt  iedere dag het verschil voor een kind, een gezin, een familie. Door patiënten, cliënten en leerlingen, ondanks hun diagnose of beperking, meer perspectief te bieden. Door kennis en aandacht te combineren, verbindingen te leggen en continu te ontwikkelen. Kempenhaeghe werkt met 1.200 medewerkers aan gespecialiseerde zorg voor mensen met epilepsie, slaapstoornissen of neurologische leer- en ontwikkelingsstoornissen. Daarbij werken we samen met academische centra en andere kennisinstituten. 

 

Heb je een vraag voor ons?

Neem dan contact op met Chantal Kuypers-Simar, recruiter

Bel: 06-51142379

 

Wij zoeken zeer regelmatig nieuwe collega's in de functie van verpleegkundige, verzorgende en activiteitenbegeleider. Ook is er regelmatig ruimte voor KNF-laboranten.

Verder zijn we altijd geïnteresseerd in neurologen, klinisch neurofysiologen, kinderartsen, artsen-in-opleiding, arts-assistenten en onderzoekers die serieuze belangstelling hebben voor ons vakgebied of zich daarop oriënteren. Hen nodigen wij graag uit om vrijblijvend kennis te maken onze organisatie. Wij laten graag zien wat we doen.