Kempenhaeghe

Kempenhaeghe is hét specialistisch centrum voor epilepsie, slaapstoornissen of neurologische leer- en ontwikkelingsstoornissen. Er werken specialisten die elke dag het verschil maken voor een kind, gezin en familie.

Heb je een vraag voor ons?

Neem dan contact op met Chantal Kuypers-Simar, recruiter

Bel: 06-51142379

Op de kleine wooncentra die in en op het terrein van Sterksel (Heeze) liggen, wordt woonzorg en dagbesteding geboden aan mensen met een complexe epilepsie en een bijkomende beperking.

Expertiseontwikkeling en innovatie kenmerken hier het werken. Door (interne) opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden leer je elke dag een beetje meer van het vakgebied. Bij Kempenhaeghe staan niet alleen de cliënten, maar ook de medewerkers centraal. Doordat we samenwerken met academische ziekenhuizen, universiteiten en onderzoeksinstituten blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Als professional ben jij goed in je werk. Alles wat je doet, doe je vanuit je hart en je wilt de beste zorg voor je cliënten. Dat is waarom jij het leuk vindt om in een omgeving te werken waar we perspectieven combineren, verbinden en samen op zoek gaan naar de beste zorg. Dat doe je niet alleen, samen en in verbinding zorgen wij met elkaar dat we elke dag opnieuw leren en continu in ontwikkeling zijn.

We zijn aangesloten bij cao Ziekenhuizen en bespreken je contracturen bij indiensttreding, dat doen we in overleg.

Er zijn volop (door) groeimogelijkheden want bij Kempenhaeghe hoef je geen specialist te zijn om er een te worden. Daar helpen wij je mee!

Bij Kempenhaeghe kun je dus kennismaken met zowel Cure (poliklinieken) als Care (woonzorg voor mensen met een verstandelijke beperking).