Kinderopvang 't Nest

Wil jij aan de slag in onze organisatie? Ben jij benieuwd wat werken bij 't Nest inhoudt? Wij stellen graag een aantal collega's aan je voor. Ze vertellen graag wat hun werk zo leuk maakt. Kinderopvang ’t Nest biedt pedagogisch verantwoorde en vernieuwende kinderopvang in de gemeenten Horst aan de Maas en Venray. Kinderopvang die leuk en uitdagend is voor kinderen van 0-13 jaar en voor onze medewerkers. Dag in, dag uit.

Samen zijn we ’t Nest
Dagelijks zijn wij voor vele kinderen hun tweede thuis. Een plek waar ieder kind zich thuis voelt en een plek waar kinderen gestimuleerd worden om de wereld te ontdekken en zelfvertrouwen op te bouwen. Dat vinden we niet alleen belangrijk voor de kinderen, maar ook voor onze collega’s. Als organisatie staan we samen sterk voor de kinderen en dat doen we met passie en plezier. Met een bulk aan pedagogische kennis dagen we kinderen en collega’s uit om steeds verder te groeien. Iedere dag weer!

Wil jij aan de slag in onze organisatie?
Ben jij benieuwd wat werken bij 't Nest inhoudt? Op onze website https://www.werkenbijhetnest.nl/leer-ons-kennen stellen een aantal collega’s zich aan je voor.

Heb je een vraag voor ons?

Neem dan contact op met Linda Winter, HRM-adviseur

Bel: 06-19283506