Maasveld

Bij Maasveld wonen mensen die mogelijk naast een verstandelijke beperking ook een lichamelijke beperking en/of psychiatrische of gedragsproblemen hebben. Veel van onze bewoners hebben dan ook een heel complexe zorg- en ondersteuningsvraag. De zorg en ondersteuning die Maasveld biedt, is daar op afgestemd.

Wonen en werken, actief meedoen aan de samenleving, afspreken met familie en vrienden, jezelf ontplooien. Het zijn belangrijke waarden in een mensenleven. We maken daarin graag onze eigen keuzes. De meeste mensen doen dat zelfstandig, anderen hebben een steuntje in de rug nodig. Maasveld is er voor die anderen. Voor mensen met (ernstige) lichamelijke en verstandelijke beperkingen. Zij krijgen onze persoonlijke en professionele zorg en ondersteuning zodat ook zij het leven kunnen leiden dat zij graag willen.

Het steuntje in de rug is bij Maasveld net zo gevarieerd als de vragen en wensen van de cliënten. Of het nou gaat om wonen, werken of vrije tijd: bij Maasveld staat de cliënt altijd centraal. De centrumlocatie van Maasveld is gevestigd in Maastricht. Daarnaast heeft Maasveld locaties in Eijsden en in de Maastrichtse wijken Heugem, De Heeg en Oostermaas.

Je vindt de hoofdlocatie van Maasveld hier:

Heb je een vraag voor ons?

Neem dan contact op met Jenny Verheijen, Recruiter | Adviseur Arbeidsmarkt

Bel: 06-13469580 Stel je vraag via