Relim

RELIM GROEP

Heb je een vraag voor ons?

Neem dan contact op met Josine Budé, HR Adviseur

Bel: 06-31795044 Stel je vraag via

De Relim Groep biedt dagbesteding en hulpverlening aan vanuit verschillende locaties in Landgraaf, Heerlen en Maastricht. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden en ontwikkelen van mensen met een langdurige psychische of psychiatrische (arbeids-)beperking en een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Wij geloven in een inclusieve samenleving, waarbij alle mensen participeren. Ons doel is succesmomenten te genereren, zelfredzaamheid te vergroten en competenties te versterken om uiteindelijk verbeteringen in de persoonlijke situatie te bereiken en een concreet perspectief te bieden.

Jaarlijks begeleiden wij circa 500 cliënten middels groeps-, individuele begeleiding of traject op maar liefst 9 locaties in Zuid-Limburg. De hoofdlocatie is gevestigd on de voormalige Ondergrondse Vakschool voor de Mijnen van de Staatsmijn Wilhelmina in Landgraaf. De Relim Groep is in 1988 opgericht door de rechtsvoorganger d’r Sjtiel en bestaat tegenwoordig uit drie stichtingen: SchoonGMS, Relim en d’r Sjalter. Wij zijn met name in Parkstad sterk vertegenwoordigd, maar ook in de regio Maastricht en in de Westelijke Mijnstreek zijn wij actief. Op onze locaties zijn maar liefst 25 verschillende (leer-)werkplaatsen gevestigd waar wij arbeidsmatige werkzaamheden uitvoeren en zo een grote diversiteit aan bedrijfsactiviteiten uitvoeren in opdracht van het regionale bedrijfsleven, particulieren en de overheid.​

Onze kracht zit in de mate van aandacht die wij inzetten in de begeleiding van onze mensen. Dat laten wij terugkomen in de kleinschaligheid van onze werkplaatsen, waarmee we in staat zijn om opdrachten op kleine schaal uit te voeren. Maar ook de hoge mate van persoonlijke begeleiding is kenmerkend voor de Relim Groep. Dagelijks zijn maar liefst 75 personeelsleden aan de slag om alles in goede banen te leiden. Door de flexibele instelling van onze organisatie is het tevens mogelijk om op te schalen als er behoefte is aan grotere volumes van opdrachten. De vraag en behoefte van het bedrijfsleven en overheden en de competenties van onze medewerkers bepalen onze werkzaamheden.

Heb je een vraag voor ons? Neem dan contact op met onze afdeling HRM

Bel: 045-542 1199

info@relim.nl

www.relim.nl